Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk sted!”
Anmeldelse av Restaurant Smaek

Restaurant Smaek
Vurdert som nr. 59 av 274 Restauranter i Ålborg
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 4 - USD 51
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juli 2020

Nydelig mat og super service! Vi spiste 3-retters og det var masse spennende smaker på alt. Kan virkelig anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Siw A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (70)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 70 anmeldelser

Anmeldt 8. september 2019 via mobile enheter

Dette var en meget positiv opplevelse. God mat og hyggelig betjening. Ypperlig service. Meget populært sted hvor det kan lønne seg å bestille bord.

Dato for besøk: september 2019
Takk, 7Tor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2019

Dette er et nytt og trendy sted med uteservering. Tror nok ikke vi ble sett på å være i målgruppen deres for servicen burde ha vært bedre enn det den var. Maten ble pent presentert og var god, men porsjonene var ikke så store.

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2019

Helt elendig service. Kommer inn, blir i utgangspunktet oversett. Etter kontakt med ‘hovmester’ får vi sitte i en ‘venteavdeling’. Null kontakt med servitører som enten svirrer rundt eller står å snakket med hverandre ved disken. Tilslutt går vi!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Sverre A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Vi besøkte denne plassen for lunsj en regntung søndag i juli. Satt ute og fikk riktig god mat servert. Hyggelig betjening og stilig lokale. Anbefales

Dato for besøk: juli 2019
Takk, mariaeJ6075CL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Smaek, så også på

 
Ålborg, North Jutland
 

Har du vært i Restaurant Smaek? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din