God mat og service, men svært misfornøyd med at de serverer foie gras, da det er dårlig for dyrevelferden.
Super mat til en grei pris. Spiste biff og hummer, perfekt valg med en utmerket flaske husets rødvin til.
Etter å ha booket bord kom vi til utryddet bord, fikk ikke bestikk, etter å ha spurt tre ganger fikk vi vann men måtte til slutt gå til et annet bord for å hente glass.
Bestilte vinpakke men vin kom etter at mat var spist opp på dessert.
Så uprofesjonelt at vi til tider trodde det var skjult kamera 😀
Når vi skulle betale ble vi presentert regning høyere enn det sto på menyen. Så ti andre bord også reagere på det samme.
Ung servitør som var strålende hyggelig reddet på en måte kvelden. Mat helt ok men ikke mer.
Uff uff styr unna
Fantastisk mat og den beste sjokoladefondant ever!! Gratineret hummer anbefales. Trekker noe ned at det er meget dårlig akustikk i lokalet og dette giver en del støy. Ønsker å få smake på vin innen der helles i glassene til alle gjestene ved bordet. Betjeningen sørget ikke for å etterfylle i glassene. Trekker også ned for toalettet. Synd med disse manglende, for kjøkkenet er virkelig førsteklasses.
God mat og god atmosfære
Hadde skalder taleren med mye god. Anbefaler dette stedet
Takk for god service