Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 179
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Expedia.com
USD 179
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.08.21
Agoda.com
USD 199
USD 157
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Hotels.comUSD 179
FindHotelUSD 171
ZenHotels.comUSD 199
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (620)
Filtrer anmeldelser
620 resultater
Vurdering fra reisende
101
188
204
91
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
101
188
204
91
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 620 anmeldelser
Anmeldt 25. februar 2020 via mobile enheter

Hyggelig mottagelse, flott rom, like ved Jomfru Anesgade. Morgenmaten var variert og god. Jeg vet ikke hvorfor jeg ble syk, men melken står lunket uten kjøling i 4 timer. Går den inn i kjøleskapet igjen etter måltidet??? Dette bør gjøres noe med omgående. Ps. Bare melkedrikkeren ble syk.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, tonnys36
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AALZH_Aalborg, Chef  på Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mars 2020
Google-oversetting

Dear Tonny

Thank you for taking the time to review your stay with us. We strive towards 100% guest satisfaction and your feedback is extremely important to us. I was disappointed to read that on this occasion we did not entirely meet your expectations concerning our milk in the restaurant, and I'll assure you, that I'll personally look into this matter accordingly. I hope that we will have another opportunity to welcome you back

Kind regards,

Mette Hedegaard

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. desember 2019

Flott opphold, og perfekt beliggenhet til shopping og restauranter.
Gode muligheter for parkering, og ladestasjoner.
Fin frokost, men savnet at de laget omelett etter ønske... Ingen omelett nå. Rommene er store og komfortable, men gode senger.

Dato for oppholdet: november 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Mummi123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. desember 2019

Rommet jeg bodde på var grei standard, men gulvet knaket en hel del når en gikk over. Det var 2 flasker vann i kjøleskapet kaller jeg ikke for minibar, der var ikke noe annet en vannet og en vannkoker.
Jeg bor helt greit på dette hotellet en annen gang, men er like åpen for og prøve et annet hotell.

Dato for oppholdet: desember 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, thklauss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2019 via mobile enheter

Var mange år siden jeg hadde vært her sist, så var spent på hvordan det hadde blitt gjennom årene.
Rommene var så som så og spesielt bad trenger renovering. Sengene var imidlertid veldig gode.
Bar, foajé og frokost var meget bra.
Og beliggenhet er jo bare gull når en er i Ålborg.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, torem491
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2019

Hotellet ligger sentralt plassert og med nærhet til bl.a. restaurantgaten "Jomfru Anes Gade" og øvrig sentrum.
Ble tatt godt i mot av en hyggelig betjening. Bra værelse med god seng. Frokosten var absolutt rikholdig.

Dato for oppholdet: november 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, EPKTONSBERG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser