e87pyhh1kp
Exterior
0.5 km fra Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg
Se flere hoteller i Ålborg
Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Oppholdet vårt startet med at vi sjekket inn på såkalte suiter, som vi raskt fant ut vi ikke ønsket, av grunner som dårlig lukt, dårlig renhold, støy, utdatert interiør, ingen lys i taket i stuen (bare x-antall ulike lamper), internett som ikke funket enkelte steder i rommet og dårlig renhold.

Fikk nye standardrom som lignet mer på det vi har sett på nettsiden. Selve rommene var greie, men renholdet viste seg å være av samme lave standard. Dritt i dusj og på badet som var der når vi kom, og som ikke ble gjort rent til vi dro. Søppel ble ikke tømt, og skitten fille lå plutselig igjen på rommet. Doen tettet seg fire ganger ved vanlige dobesøk. Det positive her er at vaktmesteren var lett tilgjengelig for å komme å fikse opp uten problem😃.

Frokosten på hotellet var bra, men liten variasjon. Middagen var helt grei med unntak av at vi ventet 50 minutter på maten og aldri fikk vann som vi bestilte to ganger. Noe positivt er at betjeningen generelt på hotellet var stort sett hyggelig.

Sist men ikke minst, finner vi et gigantisk skjeggkre på badet rett før vi skulle sjekke ut. Med det sagt er sannsynligheten for et nytt besøk hos Radisson Blu Limfjord lik 0.

Takk, Victoria L
Anmeldt 24. juli 2022

Hotellet var fint, gode senger og nært restauranter og shopping. Ekstremt med støy når man har rom ut mot sentrum. Partygate på andre siden av veien, og mye bråk derifra. Varme rom og med mye støy ikke lett å sove med vindu åpent.

Dårlig utvalg under frokosten, lite pålegg og variasjon. Lite frukt og grønnsaker og dårlig med sitteplasser.

Takk, hkarls554756
Anmeldt 23. juli 2022

Rommet var rent og pent. Dette er et velfungerende hotel. Det er også grunnen til at vi velger dette hotellet hvert eneste år vi besøker Danmark. Frokosten er av beste kvalitet og personalet var hyggelige selv om det var travelt med alle gjestene som bodde på hotellet.

Romtips: Vårt rom vender mot hovedgaten og dette medfører en del støy. Men det var ikke til sjenanse for oss etter en lang dag i sentrum.
Takk, P8787MSfrankb
Anmeldt 22. juli 2022

Hotellet, rommet, frokosten var veldig bra. Hotellet ligger i enden av Jomfru Ane gate hvor det er mye leven, men det er forsåvidt ok og vi var klar over dette. På naborommet var det en stor fest store deler av kvelden, forsåvidt også ok og litt tilfeldig. Derimot kl02:00 på natten var det en rabiat ruset person som kom hjem på naborommet og kastet glass og smalt med dører og skrek "dødshyl" i lang tid før hotell ledelsen omsider kastet beboerene ut fra rommet.. og det ble stille.. Dette er ikke hotellet sin skyld og litt tilfeldig vil jeg påstå.. Ok nok.. Når vi sjekket ut spurte resepsjonen hvordan oppholdet hadde vært, jeg svarte det hadde vært ganske ubehagelig natt pga alt leven på naborom, resepsjonen opplyste at gjestene hadde blitt smidt ut på natten og beklaget hendelsen. Så uten videre så kaster hun ut at parkeringen koster 95,- pr døgn. Dette var jeg fult klar over og villig til å betale, men etter alt det bråket på natten - og i tillegg at jeg opplyste at jeg var ganske missfornøyd pga dette - så ville god service vært at de kompenserer med gratis parkering. hadde de gjort dette ville jeg gitt :) på alt, ettersom det er ekstra service.. selve bråket var ikke hotellet skyld i, men de kunne kompensert for dette.

Takk, inubk5n9ol
Anmeldt 18. juli 2022

Rommet er MYE mindre en de annonserer med, vårt rom er i følge de, 61 kvadratmeter, jeg tar vel i om jeg sier det var 30 kvadratmeter.
Lukten som slår imot en på rommet er skitten og innestengt, veldig lite innbydende. Det var teppegulv som sikkert ikke var rengjort på flere tiår. Bruk av astmamedisin doblet seg.
Gardin på verandadør er full i større flekker av ubestemmelig sekret, skikkelig kvalmende.
Overpriset så til de grader ut fra hva du faktisk får.
Aircondition lukter gammelt og urin når den står på. Kunne heldigvis åpne vinduer for å få inn litt frisk luft, uten at det fjernet den lukten som har grodd inn i nesa, men da hørtes gaten med full fest for ungdommer til 3 på natten.
Frokosten var minimalt utvalg på, det var ingen merking av allergener, når det er i mitt tilfelle alvorlig nøtteallergi, burde det vært merking. Det samme gjelder jo også for andre alvorlige matallergier.
De annonserer med parkering, dette er ikke gratis, og det er ikke plass til mange.
Vi var der 7 netter i forbindelse med håndballcup i Dronninglund, betalte over 20500 Norske kroner for en suite. Standarden lever ikke opp til forventningene som ble solgt inn om dette hotellet. Jeg har bodd på andre Radisson hoteller, men de har tydeligvis en egen standard dette hotellet, de fortjener over hodet ikke å være en del av en kjede med godt rykte.
Damen vi hadde med å gjøre da vi kom viste oss noen flere rom, som var like ille, da kunne vi bare bli der vi var. Det var heller ikke snakk om å redusere noen pris. Elendig service, ikke interessert i å finne noen grei løsning. Var sjela glad når vi forlot hotellet vi aldri kommer til å besøke igjen.
Det var flere som klagde på rommene etter ankomst, så vi var ikke alene.
Hotellet var en enorm nedtur og anbefales ikke. Det var rett og slett den verste opplevelsen vi har hatt i Danmark som er vårt favoritt ferieland. Kommer aldri til å besøke dette hotellet igjen, ei heller anbefale det til noen andre.

Takk, Ligjerde