Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 167
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Expedia.com
USD 167
USD 121
Vis tilbud
Hotels.com
USD 167
USD 121
Vis tilbud
Official HotelUSD 144
FindHotelUSD 121
CheapTicketsUSD 121
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (722)
Filtrer anmeldelser
722 resultater
Vurdering fra reisende
168
264
184
68
38
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
168
264
184
68
38
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 722 anmeldelser
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Ble lovet at rommet skulle være klart mellom 12-13, så når vi kommer 12:30 får vi beskjed at rommet ikke er klart før 14. Hun i resepsjonen lyver og mener hun aldri har sagt det. Mens vi er 2 personer som kan bekrefte dette ble sagt til oss. Spurte også om å få snakke med manager men det kunne jeg ikke. Utrolig dårlig kundeservice!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, danevenh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

En natt med familie (kone, to barn). Vennlig hotellstaff. Junior Suite til familien. Dobbel seng og dobbel sove sofa. Egentlig veldig bra beliggenhet, men dessverre ble vårt opphold preget av varme (nesten 30 grader) og en gravemaskin på fabrikkområdet over havnen. Vanskelig å sovne.

Parkering på plass. 95DK/natt. Frokosten var bra. Fire valg man måtte levere inn kvelden før grunnet korona. Ungene godt fornøyd med pannekaker.

8-10 minutter gange fra koselige sentrumsgater. Kan absolutt overnatte her igjen ved en senere anledning.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, GeirK1978
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2020

Hotellet og spesielt rommet var slitt, gammelt og ikke veldig innbydende. Men det var et sentralt hotell, god frokost, rent samt hyggelig ansatte. Badet var også gammelt og litt slitt med dusjforheng (er med andre ord absolutt ingen tilhenger av dusjforheng...), men det var helt og rent. Konklusjonen er at det er et helt ok hotell med sentral og fin beliggenhet.

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Yvonnepaareisefot
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2019 via mobile enheter

Helt greit hotell, sentrumsnært, greie rom, gode senger, greit bad. God frokost. Rommet vi lå på var vendt mot hovedveien og vi ble vekket av trafikk og tungtransport kl 6 om morgenen, men andre som hadde rom mot bakgården hørte ingen ting. Alt i alt veldig fornøyd

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, HeiStra91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
firsthotelaalborg, Intern på Slotshotellet Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2019
Google-oversetting

We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we are looking forward to welcome you again at First Hotel Aalborg.


Have a great day,
First Hotel Aalborg Management Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2019

Dette var et meget bra hotell som lå sentralt til ved limfjorden. Kort veg til det meste i Ålborg. Bra frokost. Hyggelig betjening og en følte seg velkommen.Hadde oppgradert rom og det var bra, lyst og med utsikt til fjorden. Hotellet anbefales.

Dato for oppholdet: august 2019
1  Takk, Per L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
firsthotelaalborg, Customer Realtions Assistant på Slotshotellet Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2019
Google-oversetting

Good Evening,

Thank you very much for choosing First Hotel Aalborg and for giving us a feedback. We have to mention that the opinions of our guests matter for us and we are taking them into consideration in order to improve our services.

It was a pleasure to have you as a guest and we are happy to hear that you enjoyed your staying at First Hotel Aalborg. We are looking forward to welcome you again at our hotel.


Best regards,
Management Team First Hotel Aalborg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser