Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
PricelineUSD 142
Lol.travelUSD 149
Se alle 13 tilbud
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Sentrumsnært hotell like over veien for Friis shoppingcenter med parkeringsmulighet (ikke mulig å lade elbil her foreløpig men håper dette kommer snart). Hyggelig betjening og bra frokostbuffet. Hotellet het tidligere First men har nå skiftet eier og navn og heter nå Slotshotellet. Noe slitt men forstod at oppussing var i gang straks. Kommer gjerne igjen (vi var der i fjor også!)

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, ArveT
Slotshotellet Aalborg, Markedsføring på Pier 5 Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2021

Kære ArveT,
Tusinde tak for din flotte feedback.
Vi er glade for, at I har nydt den centrale beliggenhed, personalet og vores morgenamdsbuffet.
Vi glæder os til at byde jer velkommen en anden god gang.
Venlig Hilsen
Slotshotellet Aalborg

Anmeldt 9. august 2020

Dette er ikke et 4 stjerners hotel, det er kanskje 2 stjerner. Vi er en familie på 6 og booket 3 rom i 3 netter i slutten av Juli. Det ene rommet var et 3 mans rom, da vil man tro at man fikk 3 vanlige senger, men den ene sengen var en klapp seng fra Ikea. Her skal da en voksen person ligge på en sprinkel seng beregnet til en på 30 kg og 170cm HaHa. personale i resepsjon var sure og lite imøte kommende.
Frokosten ble servert på tallerken grunnet Coronna, det er jo greit. Men kan legge mere en halv skinke skive og en bacon skive. Parkering som de sier er utenfor og i bak gården er aldri ledig så da må man parkere i et dyrt parkeringshus rett ved til 295 DKK i døgnet, i 3 dager.
Ikke er det telefon eller kjøleskap, rommene skulle vært pusset opp for 10 år siden. kjempe slitt.Fult party om natten og ingen gjorde noe med det.
Det eneste som var bra var nære sentrum . Her kommer jeg aldri til å bo igjen,

3  Takk, giceder
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Jeg og min kjæreste var på "storbyferie" og ville ha et sentralt hotell. Veldig flott beliggenhet med kort vei til både butikker, drikke og mat. Rolig og trafikkstille hotell med hyggelig betjening! Fint med utemøbler! Anbefales!

1  Takk, TerjeBerger
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Ble lovet at rommet skulle være klart mellom 12-13, så når vi kommer 12:30 får vi beskjed at rommet ikke er klart før 14. Hun i resepsjonen lyver og mener hun aldri har sagt det. Mens vi er 2 personer som kan bekrefte dette ble sagt til oss. Spurte også om å få snakke med manager men det kunne jeg ikke. Utrolig dårlig kundeservice!

Takk, danevenh
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

En natt med familie (kone, to barn). Vennlig hotellstaff. Junior Suite til familien. Dobbel seng og dobbel sove sofa. Egentlig veldig bra beliggenhet, men dessverre ble vårt opphold preget av varme (nesten 30 grader) og en gravemaskin på fabrikkområdet over havnen. Vanskelig å sovne.

Parkering på plass. 95DK/natt. Frokosten var bra. Fire valg man måtte levere inn kvelden før grunnet korona. Ungene godt fornøyd med pannekaker.

8-10 minutter gange fra koselige sentrumsgater. Kan absolutt overnatte her igjen ved en senere anledning.

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, GeirK1978