Ceebee
Dato for oppholdet: juli 2022
Finn Rosenqvist, DirektørScandic Aalborg East, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 18. juli 2022
Kærte Christine B.
Tak for besøget og din feed back. Vi beklager at der var flere forhold, der ikke levede op til jeres forventninger. Vi tager kritikken videre internt, således at vi kan rette op de mulige forhold.
Tak for roser om god frokost.
Mange hilsner
3.8 km fra Scandic Aalborg East
9.0 km fra Scandic Aalborg East
Se flere hoteller i Ålborg
Anmeldt 24. april 2022

Dobbeltrom og bad var spotless. Alt vel lagt til rette. Gode madrasser og sengetøy.
Spotless lobby, med varme drikker og matpakker etc.
Koselig restaurant med god mat.
Frokosten var helt fantastisk!
Hyggelig personale!
Pluss for parkering på eget område - flott beliggenhet.

Dato for oppholdet: april 2022
Takk, 308trinef
Finn Rosenqvist, Direktør på Scandic Aalborg East, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. april 2022

Kære Trine F.
Tak for jeres besøg og skønne kommentarer.
Håber I kommer forbi igen.
mange hilsner
Finn

Anmeldt 30. oktober 2021

Dato for oppholdet: oktober 2021
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Finn Rosenqvist, Direktør på Scandic Aalborg East, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. november 2021

Anmeldt 30. september 2019

Dato for oppholdet: september 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Anders B, Receptionschef på Scandic Aalborg East, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2019

Anmeldt 20. september 2019

Dato for oppholdet: september 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Anders B, Receptionschef på Scandic Aalborg East, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2019

Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Hotellet er greit og har bodd der mange ganger.
Rommet var greit og med takvifte og tregulv og rent og pent. Trist å se at de har kuttet ut bacon til frokosten noe som er meget skuffende.
Betjeningen var veldig hyggelige i alle ledd, og gratis parkering utenfor.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, 614pera
Anders B, Receptionschef på Scandic Aalborg East, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2019

Hej

Tak for besøget hos os til sommer.

Dejligt at høre i havde et godt ophold hos os.

Vi har bacon og æg på vores morgenbuffet. Hvis i mangler noget så husk altid at spørge.

Rigtig god sommer
Anders