Kære Glenn H.
tak for besøget og din feed back. Vi beklager at du ikke var tilfreds. Enkelte forhold kan ikke ændres, vi har store loftsvifter i rummene, og det er korrekt at vi ikke har ac, det fremgår ej heller af vores website. Restauranten er lukket denne sommer, da vi totaltrenoverer vores køkken, baren er åben frem til kl. 22.00 med snacks og drinks, og det plejer at række her i sommeren.
Vores store breakfast buffet er anrettet efter vore guidelines for alle Scandic hoteller I Danmark, og det indeholder blandt mage ting, røræg med terninger af økologisk beæredygtig gris. her udover er der min. 75 andre items på buffet'en.
På alle Scandic hoteller i vore 6 lande ( 280 stk.), gør vi rent for gæster der bore flere dage, efter ønske. Altså cleaning on demand. Rigtig mange gæster finder det sund fornuft, så vi ikke bruger mere vand, strøm og rengøringsmidler end nødvendigt. Du vil opleve det som en kommende branche-standard i mange hotelkæder.
Vi skal beklage at gummifugerne bliver nmedtaget af det hårde vand, vi har i Danmark, jeg kan garantere dig, at vi gør grundigt rent, men ikke bruger klorin, da Scandic hotellerne er svanemærkede.
Med venlig hilsen
Finn