FordEdge2017
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell bidragsyter og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Finn Rosenqvist, General ManagerScandic Aalborg East, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 22. juli 2024
Kære gæst.
Tak for besøget og de fine roser.
Vi håber at I har lyst til at besøge os igen.

Hilsen
Finn
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC og dens partnere.
4.0 km fra Scandic Aalborg East
4.3 km fra Scandic Aalborg East
20.0 km fra Scandic Aalborg East
Se flere hoteller i Ålborg
Anmeldt 20. mars 2024

Hyggelig resepsjon, rommet rent og funksjonelt, gratis parkering og frokost god. Kan bli varmt på rommet midt på sommeren da det kun er vifte i taket og ikke aircondition. Hvis man ikke trenger å bo i gangavstand til sentrum, så er det lett komme seg ned til byen med buss eller låne sykkel på hotellet.

Dato for oppholdet: mars 2024
Takk, st_wettr
Finn Rosenqvist, Direktør på Scandic Aalborg East, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. april 2024

Kære norske gæst.
Tak for skønt besøg og dine fine kommentarer.
Mange hilsner

Anmeldt 5. mars 2023

Rent og pent. Hyggelige ansatte, god mat i resturantene og innbydende frokost. Fint rom og enkelt å oppgradere. Morsomt med tombola selv om vi ikke vant noe. Vi kommer gjerne igjen til hotellet. Må kanskje oppgradere putene på rommet, de var litt små og vi savnet noen gode hotellputer

Dato for oppholdet: mars 2023
Takk, Dorthe64
Finn Rosenqvist, Direktør på Scandic Aalborg East, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. mars 2023

Kære Dorthe.
Tusind tak for besøget og de rosende ord. Vi ser til at hovedpuderne altid er nye og friske.
Mange hilsner

Anmeldt 15. oktober 2022

Dato for oppholdet: oktober 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Finn Rosenqvist, Direktør på Scandic Aalborg East, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2022

Anmeldt 23. august 2022

Vi skulle bare ligge en natt underveis og valgte å ligge nær motorveien.
Hyggelig personale i resepsjonen og pene rom. Gratis parkering og grei adkomst. Restaurant med bra mat og uteplass. Litt fancy og veldig økologisk frokost som kunne vært litt mer variert, men grei nok. God seng og god dusj. Rent og pent.

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, roma90
Finn Rosenqvist, Direktør på Scandic Aalborg East, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2022

Kære gæst.
mange tak for besøget og fine feed back.
Hilsen

Anmeldt 7. august 2022

Hvis du bare trenger en enkel overnatting langs veien og ikke har noen krav så kan dette hotellet vurderes. Ellers ville jeg funnet et annet hotell. Prisen kan ikke forsvares. Skitne fuger i dusjen, ingen ac, restaurant stengt, frokost under standard (eggerøre med et par små baconterninger på toppen servert i beger??), bar som stenger 22 og ingen sted å sitte for grupper på kveldstid da de skrur av alt lys i fellesområder. De oppgraderte rommene er like små, og har en mindre dobbeltseng enn de vanlige rommene som har to enkeltsenger. Man må be om skift av sengetøy hver dag om man ønsker det.

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, Glenn H
Finn Rosenqvist, Direktør på Scandic Aalborg East, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2022

Kære Glenn H.
tak for besøget og din feed back. Vi beklager at du ikke var tilfreds. Enkelte forhold kan ikke ændres, vi har store loftsvifter i rummene, og det er korrekt at vi ikke har ac, det fremgår ej heller af vores website. Restauranten er lukket denne sommer, da vi totaltrenoverer vores køkken, baren er åben frem til kl. 22.00 med snacks og drinks, og det plejer at række her i sommeren.
Vores store breakfast buffet er anrettet efter vore guidelines for alle Scandic hoteller I Danmark, og det indeholder blandt mage ting, røræg med terninger af økologisk beæredygtig gris. her udover er der min. 75 andre items på buffet'en.
På alle Scandic hoteller i vore 6 lande ( 280 stk.), gør vi rent for gæster der bore flere dage, efter ønske. Altså cleaning on demand. Rigtig mange gæster finder det sund fornuft, så vi ikke bruger mere vand, strøm og rengøringsmidler end nødvendigt. Du vil opleve det som en kommende branche-standard i mange hotelkæder.
Vi skal beklage at gummifugerne bliver nmedtaget af det hårde vand, vi har i Danmark, jeg kan garantere dig, at vi gør grundigt rent, men ikke bruger klorin, da Scandic hotellerne er svanemærkede.
Med venlig hilsen