Prinsen H, Front Office Manager på Prinsen Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 26. sep. 2019
Kære Torkjell Mange mange tak, for din anmeldelse af vores Room Rent Prinsen Hotel. Hvor er vi glade for at læse, i har nydt jeres ophold.Måske i skal prøve et af vores standart værelser næste gang :) Håber på at se jer igen i Aalborg. Med Venlig hilsen Receptionen Alice
Vi valgte dette hotellet ut fra pris..Beliggenhet..Kort vei fra jernbanen...og kort vei til buss ut til flyplassen..Vi fikk en deilig frokost ..Og kommer gjerne tilbake hit...rommet var veldig rent og pent...
Dato for oppholdet: april 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør gunnarhenriksen om Prinsen Hotel
Takk, gunnarhenriksen
Prinsen H, Receptionist på Prinsen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. april 2019
Kære Gunnar, hvor er det bare dejligt at læse, at I har nydt jeres ophold her hos os! Vi vil gerne takke dig for at tage dig tiden til at dele denne feedback med os, da det netop er din mening, som vores gæst, der betyder mest. Vi håber meget på at kunne tage imod jer her på hotellet igen i nær fremtid, og så ønsker vi jer en rigtig god aften.
Med venlig hilsen, Receptionen Julie
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Et greit hotel med sentral beliggenhet. En god frokost inkludert i prisen. Gratis parkering i bakkården. Hyggelig betjening. Dagen ble avsluttetmed noe godt å drikke Iden lille intime baren. Hotellet ligger i gåavstand fragågatedidtriktet i Aalborg.
Dato for oppholdet: august 2018
Spør ofiala2018 om Prinsen Hotel
1 Takk, ofiala2018
Prinsen H, Receptionist på Prinsen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2018
Hej Ofiala2018! Vi vil gerne takke dig mange gange for at tage dig tid til at anmelde dit besøg hos os. Det er netop ved at høre din feedback at opholdet, at vi ved hvad vi kan gøre bedre og hvad vi gør godt. Vi er utrolig glade for, at du har nydt dit ophold her! Vi håber på at kunne tage imod dig som vor gæst igen snart. Rigtig god dag til dig. Med venlig hilsen, Julie
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hotellet er veldig sentralt. Ble godt mottatt og fikk ekstra hjelp av resepsjonisten til praktiske ting. Rommene er det man forventer. TV, to gode senger og et bad med dusj. Bestiller gjerne hotell igjen her.
Romtips: Rom nær heisen er størst
Dato for oppholdet: mars 2018
Spør Roesten om Prinsen Hotel
Takk, Roesten
Prinsen H, Receptionist på Prinsen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2018
Kære Roesten, Vi vil gerne takke dig mange gange for din flotte anmeldelse! Det glæder os rigtig meget, at du har haft et godt ophold og været glad for dit overnatning på vores hotel. Dine fine ord vil vi tage med os videre, og så håber vi på at kunne modtage dig her på hotellet igen snart. Du ønskes en fortsat god dag. Med venlig hilsen, Julie
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hotellet har en grei beliggenhet, kort vei til jernbane og gangavstand til sentrum. Rommene er små men levelige, men du må holde balansen grunnet meget skjevt gulv. Vi var meget uheldige med at det foregikk fasadearbeider rett utenfor vårt rom; på lørdag kveld med oppsett av stillaser fram til etter kl 2000 og deretter oppstart søndag morgen kl 0800. Altså ikke mye tid til hvile.
Dato for oppholdet: august 2016
Spør Geir M om Prinsen Hotel
Takk, Geir M
Prinsen H, Front Office Manager på Prinsen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2016
Kære Gæst Vi er meget kede af din oplevelse på vores hotel. Vi arbejder videre på din anmeldelse og håber på at se dig igen en anden gang. Dertil skal det tilføjes at vi altid opfordre vores gæster til at tage kontakt til vores reception hvis noget ikke skulle være tilfredstillende og derved give os en chance for at forbedre jeres oplevelse. Vi takker endnu engang for din anmeldelse.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Små rom med harde senger og utslitte puter. Ingen ac, og med vindu rett til branntrapp. Badet var knöttlite med plast-dusforheng, spindelvev i hjörner og ellers stövete, og dårlig renhold. Hotellet har parkering, men kun til 5-6 biler. Dette er et hotell som vi aldri mer kommer til å besöke igjen.
Dato for oppholdet: juli 2016
Spør anneose56 om Prinsen Hotel
Takk, anneose56
Prinsen H, Front Office Manager på Prinsen Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2016