ArveT
Exterior
0.7 km fra Milling Hotel Gestus, Aalborg
Se flere hoteller i Ålborg
Anmeldt 28. oktober 2019

Sentrumsnært hotel, med veldig hyggelig og imøtekommende betjening.
Rommene var litt gammle og god brukte, men absolutt godkjent. Fremstår rent og pent. Grei frokost.
Hotellet ligger bare 4minutters gange fra gågatene og alt som det bringer meg seg. Perfekt beliggenhet, da man får alt byen har å by på, uten alt bråket.
Anbefales

Dato for oppholdet: oktober 2019
Takk, Kristoffer S
Anmeldt 23. juli 2019

Helt OK hotell. Ingen AC på rom, så det blir fort innestengt og varmt på dagtid. Hotellet ligger bra til – gåavstand til det meste.

Frokost var helt grei, med det du forventet å finne, men ikke mer.

Da vi skulle sjekke ut, så vi om vi hadde glemt igjen noe under sengen. Her var det tydeligvis ikke rengjort før vårt opphold (kanskje flere). Det lå mye støv oppsamlet. Siden vi kun overnattet én natt, er det umulig at det var rengjort før innsjekk.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, alexandraglan
Anmeldt 9. april 2019 via mobile enheter

Dette hotellet er helt unikt. Flott interiør , rent , rydd . Eksepsjonelt hyggelig betjening . Det serveres kake/ snacks hverdag kl 15.00 i lobbyen . Vi har funnet vårt favoritthotell i Ålborg. 5 min gange fra shopping gaten , restauranter 50 m gange fra hotellet . Nærheten av dagligvarebutikker . 10 min fra den kjent JomfruAnesgate . Alt du trenge innen 15 min . 10 min kjøretur til Bilka . Vi kommer tilbake hvert år

Dato for oppholdet: april 2019
1  Takk, 79cathrine
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Helt greit overnatting hotell , ut mot bakgården. Uheldig med veldig kald trekk fra store vinduer. Frokosten var utrolig bra, en sekser der. Hyggelig personal, døgnåpen resepsjon . 80 kr for lukket garasje

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, Ankiapp
RuneHPetersen, Gæsteansvarlig på Milling Hotel Gestus, Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2019

Hej Ankiapp

Vi takker for din anmeldelse af Hotel Gestus.

Vi vil glæde os til at byde dem velkommen en anden gang.

Med venlig hilsen
Hotel Gestus.

Anmeldt 23. august 2018

Hadde forsøkt å bestille rom mot bakgården men fikk rom mot gaten i 4.etg. Ble forstyrret om natten av trafikkstøy. Greie rom. Enkel dansk frokost. Hyggelig betjening. Ganske nær sentrum. Begrenset antall parkeringsplasser i lukket garasje, mot betaling.

Dato for oppholdet: august 2018
1  Takk, Nikozero1

Hej Nikozero1.

Vi takker for din anmeldelse af Hotel Gestus.

Vi vil glæde os til at byde dem velkommen en anden gang.

Med venlig hilsen
Hotel Gestus.