Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 127
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.10.21
Travelocity
Booking.com
USD 141
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.10.21
Orbitz.com
Expedia.comUSD 127
Hotels.comUSD 127
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (437)
Filtrer anmeldelser
437 resultater
Vurdering fra reisende
43
164
147
57
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
43
164
147
57
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 437 anmeldelser
Anmeldt 2. oktober 2019

Vi har bodd mange ganger på Phoenix. Sentralt og med praktisk parkering. Men nå begynner endel av rommene virkelig å bli for slitne. Særlig badet nå sist. Skittent udelikat plastgardin foran badekaret. En vask med dårlig /rusten sluk. Et toalettpapir ev elendig kvalitet med holderen plassert nærmest bak toalettet. 5. etg m trapp fra 4. etg.

Dato for oppholdet: september 2019
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Hera4623
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helnan Phønix H... A, Reception på Phoenix Hotel - Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2019
Google-oversetting

Kære gæst,

Mange tak for anmeldelsen af opholdet på Helnan Phønix Hotel i Aalborg. Vi sætter pris på din feedback.

Du nævner behovet for renovering af hotellet, og vi er faktisk i fuld gang med de indledende faser af en renovering af specielt værelser. Så næste gang I besøger os, kan vi forhåbentlig byde velkommen til et renoveret, klassisk hotel.

Med venlig hilsen
Helnan Phønix Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2019 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt i Aalborg, rett ved gågata. Parkering i bakgården. 75 kr. døgnet koster det det er ikke Trinnfri adkomst. Det er heis men den er veldig liten. Gode senger, nye vinduer og. Mange av rommene har utgang til en veranda/svalgang Inn mot bakgård
Møkkete bad med mugg, badekar og dusj forheng med mugg. Her trengs det oppgradering. Kjempe god seng, veldig høy. Lite mat til frokost. Sen påfylling av både kaffe og mat. Ekstremt dårlig service under middag. Greide ikke å ta bestilling, var frekk mot gjestene. Prisen var forholdsvis lav. Anbefaler å finne et bedre sted med bedre service og mer oppgradert rom

Dato for oppholdet: september 2019
1  Takk, vaibmu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helnan Phønix H... A, Reception på Phoenix Hotel - Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2019
Google-oversetting

Kære gæst,

Mange tak for anmeldelsen af dit ophold på Helnan Phønix Hotel. Vi sætter pris på dine ord og din tid.

Først og fremmest skal vi beklage, at der var skimmel på værelset. Det er ganske enkelt ikke i orden, og vi har udbedret problemet.

Dernæst er vi utroligt kede af at høre, at du oplevede dårlig service i restauranten. Det er ikke godt nok, for vores gæster skal selvfølgelig modtage god og imødekommende service.

Med venlig hilsen
Helnan Phønix Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2019 via mobile enheter

Utrolig dårlig service og lite imøtekommende for kunde på alle mulige måter. Anbefaler å styre unna dette hotellet og heller finne andre hoteller i nærheten. Kommer iallefall ikke til å booke rom på dette hotellet neste gang på besøk i Ålborg. Dessuten var rommet nedslitt og lite fasiliteter på rommet som f.eks vannkoker og te/kaffe tilbudt på rommene.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 65p_lb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helnan Phønix H... A, Reception på Phoenix Hotel - Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2019
Google-oversetting

Kære gæst,

Mange tak for anmeldelsen af dit ophold på Helnan Phønix Hotel. Vi sætter pris på din feedback, og vi er kede af, at vi ikke har kunnet levere et værtskab, der lever op til dine forventninger.

Vi beklager, at serviceniveauet var mangelfuldt. Hvis du tid til og mulighed for at give uddybende feedback, så er vi meget interesseret i at høre mere om den dårlige service.

Med venlig hilsen
Helnan Phønix Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2019

Bestilte enkeltrom på forhånd, Det var greit å bo i 4. etg ut mot bakgården. Kunne være noe støy fra høylydte samtaler på terrassen ved inngangen fra bakgården. Enkle rom, god seng. Akkurat det du trenger. God frokost.

Dato for oppholdet: august 2019
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Nikozero1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helnan Phønix H... A, Night porter på Phoenix Hotel - Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2019
Google-oversetting

Kære Nikozero1,

Mange tak for din anmeldelse af dit ophold hos os. Vi sætter pris på ordene.

Vi beklager, at du oplevede støj. Skulle vi få mulighed for at byde dig velkommen tilbage en anden gang, så er du mere end velkommen til at henvende dig i receptionen, hvis der er for meget støj. Vores personale hjælper gerne med at få eventuelt støjende gæster til at dæmpe sig.

Med venlig hilsen
Helnan Phønix Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2019 via mobile enheter

Jeg har bodd på dette hotellet mange ganger. Første gang på 80 tallet. Hyggelig betjening, Bra frokost. Rent og velstelt. Et erverdig hotell som jeg trives på. Rommene kun med fordel vært pusset opp. Kan anbefales

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Odddah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Helnan Phønix H... A, Night porter på Phoenix Hotel - Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2019
Google-oversetting

Kære Odddah,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtigt glade for, at vi har kunnet give dig gode oplevelser gennem årene, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage!

Med venlig hlisen
Helnan Phønix Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser