Åpen i dag: 10:00 - 19:00
Se gjennom høydepunkter
Kompakt og bra zoo

Mange dyr på lite område. Dyrene har mulighet til trekke seg unna, så man kan ikke regne med å se... les mer

Anmeldt 15. juli 2022
RenateJo
Oslo, Norge
via mobile enheter
Dette bør du prioritere!

Vi kjørte ca. 1 time for å komme hit, og det var det absålutt verdt! Parken er full av ulike... les mer

Anmeldt 16. juli 2024
keilaknig
Arendal, Norge
via mobile enheter
Les alle 748 anmeldelsene

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Fin, men ikke blant de største dyreparker. Et halvdagsbesøk holder. Grei sammensetning av dyr fra ulike verdensdeler

Takk, VidarK97
AalborgZoo, Gæsteansvarlig på Aalborg Zoologiske Have, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Hej Vidar
Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. De fleste af vores gæster bruger 3-4 timer her, så det passer med et halvdagsbesøg som du siger.

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Jeg besøkte zoo i forbindelse med en storbyferie. Stedet var forseggjort og hyggelig. Jeg reagerte allikevel på en del stressede dyr. Spesielt isbjørnbinna gikk fram og tilbake og virket stresset, men også andre dyr. Var litt overrasket fordi jeg har ikke lagt merke til slike ting før ved andre dyreparker. Litt usikker på anbefalingen her....

2  Takk, TerjeBerger

Hej Terje
Tak for din anmeldelse og beklager det lidt sene svar.
Vi kan i perioder opleve at vores isbjørne virker lidt stressede og har har det vi kalder stereotyp adfærd. det er heidigvis sjældent og når vi ser det forsøger vi at gøre noget ved det.
Håber du har lyst til at besøge os igne en anden gang og blive mere sikker i din vurdering.

Anmeldt 13. juli 2020

Fin og rein park. Mykje spanande å sjå.
Kjøpte mat hjå Lekepads Kiosk som vi måtte vente i over ein time på å få utlevert. Betjeninga gjorde ingenting for å hjelpe på utålmodigheita. Derav den dårlege karakteren.

Takk, Tourist787504
AalborgZoo, Gæsteansvarlig på Aalborg Zoologiske Have, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Dejligt du godt kunne lide vores park. Efter regeringen i Danmark indførte en sommerpakke som gør at vi kan lukke gæster ind til halv pris, har vi haft rigtigt mange besøgende. Som du har oplevet har det desværre betydet at vores spisesteder i perioder har haft svært ved at følge med.

Anmeldt 9. juli 2020
Anmeldelse av: opptak Ticket

Turen til Aalborg Zoo ble alt i alt en trist opplevelse. Vi var 4 voksne, 2 ungdommer og 3 barn. Mesteparten av dyrene hadde minimalt med uteplass i forhold til deres naturlige habitat. De fremsto stresset og urolig, og virket å være sliten. Noen dyr så syke og slappe ut, mens for eksempel isbjørnen gikk raskt frem og tilbake over lang tid, tydelig engstelig og stresset. Til og med de yngste barna reagerte sterkt på dette. De innendørse plassene virket å være enda værre, da de var enda mindre og triste. Dessverre må nok dyrene tilbringe mye tid inne på grunn av klimaet i Danmark, mange av dyrene lever vanligvis i mye varmere strøk, som for eksempel Afrika. Dyr som vanligvis løper rundt, jakter og morer seg, ligger i denne dyreparken i ro i en liten innhegning hele dagen på sommeren, og må ligge i små, skitne bur resten av året. Det var ellers et fint område med caféer og lekeplass, mange forskjellige dyr, men hele opplevelsen ble negativ etter å ha sett hvordan de stakkars dyrene lever.

Takk, nikolinem419

Hej Nikoline
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Jeg synes generelt ikke vores dyr virker stressede, men stereotyp adfærd, som det du beskriver med isbjørnen, er noget man fra tid til anden kan se hos dyr i zoologiske haver. Vi forsøger at gøre alt hvad vi kan for at aktivere dyrene for at mindske problemet.
De indendørs områder er typisk ikke det vi gør mest ud af. rigtigt mange af vores dyr kan selv bestemme om de vil være ude eller inde i store dele af året og derfor fungerer indeområderne primært som overnatningssted.
Heldigvis tager zoologiske haver jo ikke dyr fra naturen, men har dem fra andre zoologiske haver og det foregår i et koordineret avlssamarbejde. Mange dyr bruger jo lang tid i naturen på at lige og hvile sig, men det er jo ikke så godt TV, så når vi ser dyreundsendelser fra naturen, ser vi jo kun de perioder hvor dyrene er aktive og leger eller jager som du beskriver og ikke de timer hvor dyrene er passive. Når det er sagt er det med at aktivere dyrene i fangenskab noget vi bruger lang tid på som jeg vist skrev tidligere.

Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Fra Sarah 11 år: Denne dyreparken var litt bra, men for det meste dårlig. Jeg har ikke hatt en bra opplevelse og fikk virkelig vondt i magen av dette. Sjimpansene syntes jeg virkelig synd på, de hadde veldig liten plass, det var ikke og tro, 2 trær hadde de og det var alt... og de så ikke glade ut heller, for de hadde hodet ned og så veldig frustrerte ut... så er det is bjørnene ... De syntes jeg mest synd på, de hadde nesten ikke plass og bodde i solen, og hadde ikke noe is eller noe sånt, bare et lite vann. Ungene tror jeg hadde det bra siden de koste seg med leker der inne, eller det var bare en leke der og det var et bil hjul, men mammaen så så veldig stressa ut og så ut som ikke hadde det noe bra der. Den for bare frem og tilbake og frem og tilbake og det vet jeg er et tegn på stress, så jeg ble veldig lei meg for og se is bjørnene. Nå er det tigererene... De syntes jeg veldig synd på også, for de hadde nesten ikke noe plass.. fuglene hadde større plass en dem, og den lo bare der og ikke gjorde noe og så ut som den kjedet seg, de så ikke så glad ut for og si det sånt. De hadde ikke noe plass nesten, og de kan ha hele skogen på seg men så får de bare det liksom .... fuglene... fuglene så det ut som og ha det bra for de hadde veldig stort sted og hvere på så de så ut som og ha det bra! Hyenene hadde det ikke så bra heller, nesten ikke stort bur de hadde og ja..

Takk, camkasp

Hej Sarah
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Du nævner at flere af dyrene har lidt plads og det er noget af det vi af og til får kritik for. Jeg tror det skyldes at vi mennesker har en tendens til at tage udgangspunkt i vores egne behov og så tænke at dyrene må have samme behov. Det tror jeg er en fejl. Plads og frihed er betyder rigtigt meget for vi mennesker men om det er det samme med dyr synes jeg om ikke andet er en diskusion værd. Jeg er med på at dyr kan få så lidt plads at det ikke er muligt at opfylder deres behov, men jeg tror ikke på at en isbjørn der har 2000 kvm nødvendigvis har det dårligere end en der har 4000 kvm. Jeg tror mere det er vi mennesker der har en tendens til at tænke at sådan må det være. Håber ud kan bruge mit svar.