Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 185
Travelocity
Expedia.comUSD 185
Hotels.comUSD 185
ScandicHotels.comUSD 185
ZenHotels.comUSD 191
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (687)
Filtrer anmeldelser
687 resultater
Vurdering fra reisende
209
287
139
39
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
209
287
139
39
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 687 anmeldelser
Anmeldt 9. desember 2018

Dette hotellet ligger i sammenheng med ett stort kurs og konferansesenter.
Jeg bestilte en junior suite under denne turen, rommet var stort og flott. Det var helt klart verdt prisen, som ikke var så ille. Det var gratis vannflasker i minibaren, men reagerte litt på at den ellers var tom. Når man bestiller ett slikt rom, forventer man at det er noe mer i minibaren. Frokosten var bra med godt utvalg.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, WFrode
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SusanneA1062, Receptionschef på Scandic Aalborg City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018
Google-oversetting

Kære Gæst

Tusind tak for din feedback, den blev vi rigtig glade for.

Vi håber at se dig igen i det nye år..

Rigtig glædelig jul

Med venlig hilsen
Susanne Andreasen
FOM

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Suiten var romslig, lys og fin. Familierom var ganske trangt. God frokost med godt utvalg. Stille og rolig ved hotellet. Litt utenfor bykjernen, men ikke langt å gå. Parkering rett på utsiden. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, monicas265
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Finn R, Direktør på Scandic Aalborg City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2018
Google-oversetting

Hej Monica S.

En meget stor tak for besøget og dine vældigt fine kommentarer om vores hotel. Vi håber at se jer i Aalborg snart igen.

Med de bedste sensommer hilsner

Finn Rosenqvist, hoteldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018

Stort hotell sentralt i Aalborg med god parkering. God frokost. Vi savnet kjøleskap på rommet, mener at et så bra hotell burde tilby det. TV i resepsjonsområdet var ute av drift under sluttspillet i VM fotball.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, 500astra2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Finn R, Direktør på Scandic Aalborg City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2018
Google-oversetting

Kære gæst.

Tak for dine fine ord om vores hotel og service. De oprindelige minibarer på værelserne er for mange åpr siden skiftet ud med vores Scandic SHOP- som er åben døgnet rundt og tilbyder et stort udvalg af kølige drikkevarer. Et køleskab tilbyder vi desvrre ikke i Scandic som en del af værelsesinventaret.

Med venlig hilsen

Finn Rosenqvist, hoteldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Finn R, Direktør på Scandic Aalborg City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Veldig fint hotell. Rommene er rene og grei størrelse, frokosten var helt strålende, parkering i kjelleren. Ligger også greit til, selv om det ikke er midt i sentrum som framstilles som. Anbefales absolutt.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, msomm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Susanne A, Receptionschef på Scandic Aalborg City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2018
Google-oversetting

Tusind tak for dit besøg og denne flotte feedback.

Vi håber at se dig igen.

rigtig god sommer

Med venlig hilsen
Susanne Andreasen
FOM

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser