Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Hotels.comUSD 153
PricelineUSD 154
Se alle 16 tilbud
Anmeldt 19. februar 2020 via mobile enheter

Flott, rent og pent hotell.
Litt små familierom når vi hadde med våre barn.

Sentral beliggenhet med enkel parkering.

Vi var alle skuffet over frokosten som vi trodde skulle være særdeles bra etter å ha sett hotellets bilder / beskrivelse.

Mange økologiske alternativer, men de fristet ikke oss.

Vi savnet den deilige tradisjonelle danske morgenmaden.

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, SteinRogerB
704FinnR, Direktør på Scandic Aalborg City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2020

Kære Stein.

Tak for familiens besøg og din feedback, vi tager dine kommentarer til os.

Med de bedste hilsner

Anmeldt 4. februar 2020

Dato for oppholdet: februar 2020
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
704FinnR, Direktør på Scandic Aalborg City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2020

Anmeldt 9. januar 2020

Scandic hotell er det vi foretrekker når vi reiser, pga kvalitet og service. Dette er et helt ok hotell. Ikke de fineste rommene, men forsto det som at hotellet er under renovering så det blir kanskje bedre.
Savner kjøleskap på rommet. Ser en annen også har kommentert det og da har hotelldirektøren svart at kjøleskap/minibar ikke er på Scandic lenger, men dette stemmer ikke. Jeg har bodd på Scandic i Norge og Hamburg og begge plasser har de kjøleskap.
Teppe på gulvet er ikke bra, det vil aldri bli ordentlig rent, så det burde de fjerne.
Frokosten var liten men helt ok.
Hyggelige ansatte i resepsjonen og pluss for billig parkering utenfor døra, eneste minus er at det blir fort fullt.
Dusjveggen kan ikke ha blitt rengjort på lang tid, der var det skittent.
Pluss for en liten velkomsthilsen på rommet!
Vi bodde kun en natt, så det er et helt ok hotell for korte opphold.

Dato for oppholdet: desember 2019
Takk, kristinsolberg
704FinnR, Direktør på Scandic Aalborg City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. januar 2020

Kære Kristin Solberg.

Tak for dine fine bemærkninger og dit besøg. Vi har både rum med gultæppe og trægulve, så det er bare at give besked. På Scandic Danmarks hoteller findes generelt ingen minibar, der kan være enkelte undtagelser afhængigt af rumstype og lokale forhold. Vi foretrække at anbefale vores SHOP og baren i receptionen for kolde drikkevarer, hvilket er grundlaget for en minibar.
Vi arbejder hår på at levere endnu bedre rum i fremtiden og også en en fantastisk morgenmad/frokost.

De første nye rum er blevet meget fine, og vi fortsætter med mange flere.

Hilsen

Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Hadde to dobbeltrom her i juli 2019, og det var helt middels. Selve innredningen og størrelsen på rommene (428 og 429) var for så vidt ok, men harde senger og ikke kjøleskap/minibar. Resten av hotellet var dessverre heller ikke mye å skrive hjem om.

Ligger i et kjedelig område uten verken spennende butikker eller restauranter/kafeer. Riktignok en hyggelig park rett bak hotellet. En drøy kilometer å gå til sentrum. Middels frokost, knøttlite fitness rom, stusselig uteområde og kjedelig lounge i resepsjonen.

Billig parkering utenfor hotellet til 35,- DKK pr døgn. Mulig å parkere i P-kjeller under hotellet til 125,- pr døgn. Da vi var der ble det fullt på P-plassen utenfor utpå kvelden begge dager.

Ikke noe 4-stjerners i mine øyne.

Dato for oppholdet: juli 2019
1  Takk, RuneF984
704FinnR, Direktør på Scandic Aalborg City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2019

Kære Rune.

Tak for dit besøg og kommentarer. Vi beklager at du ikke var fuldt ud tilfreds.
Minibarer/og køleskabe findes ikke på Scandic hotellerne gemmen rigtig mange år, de står bare og brænedr en masse støm af og gør værelserne meget varme. Alle Scandic hoteller tilbeder en stor SHOP i Lobbyen, med salg af kolde drikkevarer og meget mere døgnet rundt. Værelserne er udstyret med næsten nye norske kvalitetssenge fra JENSENc senge. ( 2017). Om de er for hårde, må bero på en personlig vurdering.

Med venlig hilsen

Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Vi har bodd her en natt for 1 år siden og kom nå tilbake. Vi hadde bare booket en natt, men booket enda en natt for vi trives så godt.

Ved innsjekk fikk vi kupong til barna, slik at de kunne hente seg en is når de ønsket selv. Resepsjonen var også helt topp. Strålende service og rask hjelp! Husk å betale på parkeringen utenfor hotellet. God plass til å parkere og rimelig å stå der.

Rommene er koselig. Og med to dobbeltsenger, hadde vi god plass til å sove alle fire (2 voksne og barn på 4 og 8 år). Frokosten på hotellet er også god.

Hotellet ligger sentralt og fint i Aalborg. Nærme både Kunsten, Aalborg Zoo og shopping i sentrum.

Neste gang vi kommer til Aalborg sover vi nok gjerne her.

Dato for oppholdet: juli 2019
1  Takk, annelisel661
704FinnR, Direktør på Scandic Aalborg City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2019

Kære familie.

Tusind tak fordi I igen besøgte os i Aalborg og valgte Scandic Aalborg City. Tak for roserne og på gensyn en anden gang.

Mange venlige hilsner

Finn Rosenqvist, Hoteldirektør