Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 181
Vis tilbud
Booking.com
USD 181
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Destinia.com
USD 177
Vis tilbud
Hotels.comUSD 181
ScandicHotels.comUSD 181
Trip.comUSD 198
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (703)
Filtrer anmeldelser
703 resultater
Vurdering fra reisende
219
289
141
41
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
219
289
141
41
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 703 anmeldelser
Anmeldt 19. februar 2020 via mobile enheter

Flott, rent og pent hotell.
Litt små familierom når vi hadde med våre barn.

Sentral beliggenhet med enkel parkering.

Vi var alle skuffet over frokosten som vi trodde skulle være særdeles bra etter å ha sett hotellets bilder / beskrivelse.

Mange økologiske alternativer, men de fristet ikke oss.

Vi savnet den deilige tradisjonelle danske morgenmaden.

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, SteinRogerB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
704FinnR, Direktør på Scandic Aalborg City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2020
Google-oversetting

Kære Stein.

Tak for familiens besøg og din feedback, vi tager dine kommentarer til os.

Med de bedste hilsner

Finn Rosenqvist, hoteldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. februar 2020

Dato for oppholdet: februar 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
704FinnR, Direktør på Scandic Aalborg City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2020
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 9. januar 2020

Scandic hotell er det vi foretrekker når vi reiser, pga kvalitet og service. Dette er et helt ok hotell. Ikke de fineste rommene, men forsto det som at hotellet er under renovering så det blir kanskje bedre.
Savner kjøleskap på rommet. Ser en annen også har kommentert det og da har hotelldirektøren svart at kjøleskap/minibar ikke er på Scandic lenger, men dette stemmer ikke. Jeg har bodd på Scandic i Norge og Hamburg og begge plasser har de kjøleskap.
Teppe på gulvet er ikke bra, det vil aldri bli ordentlig rent, så det burde de fjerne.
Frokosten var liten men helt ok.
Hyggelige ansatte i resepsjonen og pluss for billig parkering utenfor døra, eneste minus er at det blir fort fullt.
Dusjveggen kan ikke ha blitt rengjort på lang tid, der var det skittent.
Pluss for en liten velkomsthilsen på rommet!
Vi bodde kun en natt, så det er et helt ok hotell for korte opphold.

Dato for oppholdet: desember 2019
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, kristinsolberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
704FinnR, Direktør på Scandic Aalborg City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. januar 2020
Google-oversetting

Kære Kristin Solberg.

Tak for dine fine bemærkninger og dit besøg. Vi har både rum med gultæppe og trægulve, så det er bare at give besked. På Scandic Danmarks hoteller findes generelt ingen minibar, der kan være enkelte undtagelser afhængigt af rumstype og lokale forhold. Vi foretrække at anbefale vores SHOP og baren i receptionen for kolde drikkevarer, hvilket er grundlaget for en minibar.
Vi arbejder hår på at levere endnu bedre rum i fremtiden og også en en fantastisk morgenmad/frokost.

De første nye rum er blevet meget fine, og vi fortsætter med mange flere.

Hilsen

Finn Rosenqvist, hoteldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Hadde to dobbeltrom her i juli 2019, og det var helt middels. Selve innredningen og størrelsen på rommene (428 og 429) var for så vidt ok, men harde senger og ikke kjøleskap/minibar. Resten av hotellet var dessverre heller ikke mye å skrive hjem om.

Ligger i et kjedelig område uten verken spennende butikker eller restauranter/kafeer. Riktignok en hyggelig park rett bak hotellet. En drøy kilometer å gå til sentrum. Middels frokost, knøttlite fitness rom, stusselig uteområde og kjedelig lounge i resepsjonen.

Billig parkering utenfor hotellet til 35,- DKK pr døgn. Mulig å parkere i P-kjeller under hotellet til 125,- pr døgn. Da vi var der ble det fullt på P-plassen utenfor utpå kvelden begge dager.

Ikke noe 4-stjerners i mine øyne.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, RuneF984
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
704FinnR, Direktør på Scandic Aalborg City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2019
Google-oversetting

Kære Rune.

Tak for dit besøg og kommentarer. Vi beklager at du ikke var fuldt ud tilfreds.
Minibarer/og køleskabe findes ikke på Scandic hotellerne gemmen rigtig mange år, de står bare og brænedr en masse støm af og gør værelserne meget varme. Alle Scandic hoteller tilbeder en stor SHOP i Lobbyen, med salg af kolde drikkevarer og meget mere døgnet rundt. Værelserne er udstyret med næsten nye norske kvalitetssenge fra JENSENc senge. ( 2017). Om de er for hårde, må bero på en personlig vurdering.

Med venlig hilsen

Finn Rosenqvist, hoteldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Vi har bodd her en natt for 1 år siden og kom nå tilbake. Vi hadde bare booket en natt, men booket enda en natt for vi trives så godt.

Ved innsjekk fikk vi kupong til barna, slik at de kunne hente seg en is når de ønsket selv. Resepsjonen var også helt topp. Strålende service og rask hjelp! Husk å betale på parkeringen utenfor hotellet. God plass til å parkere og rimelig å stå der.

Rommene er koselig. Og med to dobbeltsenger, hadde vi god plass til å sove alle fire (2 voksne og barn på 4 og 8 år). Frokosten på hotellet er også god.

Hotellet ligger sentralt og fint i Aalborg. Nærme både Kunsten, Aalborg Zoo og shopping i sentrum.

Neste gang vi kommer til Aalborg sover vi nok gjerne her.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, annelisel661
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
704FinnR, Direktør på Scandic Aalborg City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2019
Google-oversetting

Kære familie.

Tusind tak fordi I igen besøgte os i Aalborg og valgte Scandic Aalborg City. Tak for roserne og på gensyn en anden gang.

Mange venlige hilsner

Finn Rosenqvist, Hoteldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser