“Intimt og med sjel.”

Kjøkken: Dansk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 11. august 2020

Denne gangen ble det en drikkestopp, men neste gang kan det fort bli litt mer, for her har de noe for en hver, til gode priser. Hyggelige servitører, men det var ganske lang ventetid, selv om det da var lite kunder. Men drikken var god.

1  Takk, JonMortenJ

Anmeldt 24. juli 2020

Spiste viltgryte og det er noe av det beste måltidet jeg har hatt. Fantastisk gode smaker på maten, koselig lokale og hyggelig betjening. Anbefales.

Takk, 242annelinb
Anmeldt 21. oktober 2019 via mobile enheter

Var der med 12 andre ,maten var grei. Servicen var helt tragisk selv om det så og si ikke var gjester der.
Anbefales ikke 👎

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, christianwZ7507YL
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Dette er en meget koselig plass, men service var dårlig, men ikke gå forbi av den grunn, maten og utvalget er meget bra. Litt dårlig oppfølging når vi satt til bords.

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, steinhugoheske
lenem555, Ejer på Duus Vinkjaelder, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2019

Hej - og mange tak for dit besøg.
Det glæder os, at du giver os denne feedback på dit besøg hos os, så vi kan rette vores fejl !
For at udbedre fejlen, vil vi gerne vide hvilken dag og tidspunkt du besøgte os.
Vi håber at se dig/jer en anden gang, så vi kan vise, at der bliver rettet op på servicen.
Mvh. Lene & Peter
Duus Vinkjælder

Anmeldt 11. mars 2019

Vi besøkte denne nydelige restauranten en lørdags ettermiddag i mars 2019. Ute regnet og blåste det, men inne var det lunt og hyggelig, god stemning, sterinlys og nydelig mat. Vi spiste frokostbuffet ( lunsjbuffet) men både kalde og varme retter. Dette smakte nydelig ! God utvalg i vin og øl og meget hyggelig service. Det var nesten helt fult i lokalet, så her kan det være smart å bestille bord. Vi kommer snart tilbake og da håper jeg vi kan sitte ute og nyte et glass vin i vårsolen

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, Heidi Elise E
lenem555, Ejer på Duus Vinkjaelder, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2019

Tusind tak for din/jeres anmeldelse.
Vi håber, at vi snart får solskin, så i kan sidde ude og nyde det næste gang i kommer 🌞
Tak for jeres besøg.
Mvh. Lene & Peter
Duus Vinkjælder

Reisende som så på Duus Vinkjaelder, så også på

Ålborg, North Jutland

Har du vært i Duus Vinkjaelder? Del dine erfaringer!