Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Intimt og med sjel.”
Anmeldelse av Duus Vinkjaelder

Duus Vinkjaelder
Vurdert som nr. 74 av 273 Restauranter i Ålborg
Prisklasse: USD 14 - USD 40
Kjøkken: Dansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper, Familier med barn
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 11. august 2020

Denne gangen ble det en drikkestopp, men neste gang kan det fort bli litt mer, for her har de noe for en hver, til gode priser. Hyggelige servitører, men det var ganske lang ventetid, selv om det da var lite kunder. Men drikken var god.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
1  Takk, JonMortenJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (169)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 169 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020

Spiste viltgryte og det er noe av det beste måltidet jeg har hatt. Fantastisk gode smaker på maten, koselig lokale og hyggelig betjening. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 242annelinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2019 via mobile enheter

Var der med 12 andre ,maten var grei. Servicen var helt tragisk selv om det så og si ikke var gjester der.
Anbefales ikke

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, christianwZ7507YL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Dette er en meget koselig plass, men service var dårlig, men ikke gå forbi av den grunn, maten og utvalget er meget bra. Litt dårlig oppfølging når vi satt til bords.

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, steinhugoheske
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
lenem555, Ejer på Duus Vinkjaelder, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2019
Google-oversetting

Hej - og mange tak for dit besøg.
Det glæder os, at du giver os denne feedback på dit besøg hos os, så vi kan rette vores fejl !
For at udbedre fejlen, vil vi gerne vide hvilken dag og tidspunkt du besøgte os.
Vi håber at se dig/jer en anden gang, så vi kan vise, at der bliver rettet op på servicen.
Mvh. Lene & Peter
Duus Vinkjælder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mars 2019

Vi besøkte denne nydelige restauranten en lørdags ettermiddag i mars 2019. Ute regnet og blåste det, men inne var det lunt og hyggelig, god stemning, sterinlys og nydelig mat. Vi spiste frokostbuffet ( lunsjbuffet) men både kalde og varme retter. Dette smakte nydelig ! God utvalg i vin og øl og meget hyggelig service. Det var nesten helt fult i lokalet, så her kan det være smart å bestille bord. Vi kommer snart tilbake og da håper jeg vi kan sitte ute og nyte et glass vin i vårsolen

Dato for besøk: mars 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Heidi Elise E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
lenem555, Ejer på Duus Vinkjaelder, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2019
Google-oversetting

Tusind tak for din/jeres anmeldelse.
Vi håber, at vi snart får solskin, så i kan sidde ude og nyde det næste gang i kommer
Tak for jeres besøg.
Mvh. Lene & Peter
Duus Vinkjælder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Duus Vinkjaelder, så også på

 
Ålborg, North Jutland
 

Har du vært i Duus Vinkjaelder? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din