mcturist
room
16.4 km fra Tylstrup Kro
Se flere hoteller i Ålborg
Anmeldt 25. november 2019

Stort rom med gammeldags badeværelse som trenger en oppdatering. Enkelt, men rent og i orden. Deilig med parkering rett iutenfor døren. Veldig bra morgenmat og god service både ved ankomst og avreise. Kommer helt sikkert tilbake. Vel verdt prisen.

Dato for oppholdet: november 2019
Takk, Jens Petter S
Anmeldt 8. november 2019

Beliggenhet: Tylstrup Kro er lett å finne og velegnet som base siden mange aktuelle destinasjoner/opplevelser er å finne innen en rekkevidde på ca 30-40 minutter med bil. Vi besøkte Aalborg zoo, Løkken (Action house, Bolcheriet), og Blokhus badeland og skulpturparken.

Rom: gamle rom som har fått delvis oppgradering. Mangler ventilasjon, så vindu må stå åpent. Gode senger. TV og wifi. Rommet fungerer helt greit om du tåler at ting er litt gammeldags. Bra renhold. Selv om det ligger like ved hovedvei er det rolig der.

Service: bra service, hyggelig personale.

Frokost: enkel standard, men likevel det meste du trenger for en riktig god frokost. God kvalitet på produktene; diverse pålegg, brød/rundstykker, frukt, musli, drikke, kokt egg. (Stekt egg, bacon eller pannekaker er ikke inkludert i frokosten.)

Kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: november 2019
Takk, VeHelg
Anmeldt 24. juli 2019

Vi kjørte tilfeldigvis forbi kroen på vei til Blokhus. Vi satte oss i restauranten uten de helt store forventningene, og fikk oss litt av en overraskelse da maten kom. Utrolig veltilberedt og særdeles smakfullt måltid. Vi bestemte oss for å overnatte til neste dag, og så frem til å spise middag i restauranten. Igjen, helt fantastisk mat, lekkert presentert og servert. Ros til den unge jenta som serverte oss, og til resten av personalet for ypperlig service og yrkesstolthet. Vi kommer garantert igjen.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Wenche S
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Fin gammel kro. Nydelig god mat i store porsjoner. Soverommet var helt ok, men badet var heller stusselig og lite innbydende. Hyggelig personal som virkelig sto på for god service. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Tove Nohre S
Anmeldt 8. februar 2018

Tylstrup er en deilig kro, masse god mat, hyggelig og koselig personal.
Rommene er helt grei, har gode senger, men ellers enkelt på badet.
Sjarmerende kro.
Enkelt å kjøre av fra motorveien når man komme fra Norge og Hirtshals med bil.

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste med venner