Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 185
Hotels.comUSD 185
PricelineUSD 180
CheapTicketsUSD 185
eDreamsUSD 171
Trip.comUSD 227
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (416)
Filtrer anmeldelser
416 resultater
Vurdering fra reisende
117
154
88
44
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
117
154
88
44
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 416 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom 2 par, skulle være her 4 dager.
Resepsjon var grei etter de fant rom 2 som vi skulle ha, etter en time. Var bestilt på samme bestilling.

Kom på rommet, ingen aircondition og ingen minibar selv om de hadde reservert penger på kort i tilfelle vi tok noe fra minibaren.

Frokost, ikke noe bacon, stekte poteter eller speilegg. Det eneste varme var bønner, men det var nærmere kaldt enn lunket. Lå poser vi skulle bruke på hendene for korona, ikke hansker. Dårligste frokost jeg har møtt på et hotell. Eggerøre lå kald i et glass. Laget på pulver.
Veldig gode brød og rundstykker.

Det værste var siste kvelden hvor vi skulle spise middag på hotellet.
3 stk bestilte rib eye steak med pomfrites. Kostet 289,- danske kroner. Medium stekt.
Var helt blodig men smakte brent, ingen saus, noen kullbiter med bacon og knust tør alt for mye stekt pomfrites. Hadde brent smak i munnen resten av kvelden.
Like dårlig som frokost.

Takk for oss

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Norge12345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anette Piilgaard, Gæsteservice/reception på Comwell Hvide Hus Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2020
Google-oversetting

Kære Gæst

mange tak for jeres besøg her hos os - og tak fordi i tog jer tid til at give os lidt feed back.

Det er helt korrekt at vi ikke har air condition, dette reklamere vi dog heller ikke med noget sted, vi håber at muligheden for at åbne døren til balkonen og viften på værelset kunne hjælpe lidt på det.
Vi har ikke mini bar på værelsern, vi tilbyde dog gratis udbringning af room service i stedet for.

Jeg er ked af at i ikke syntes vores mad levede op til forventningerne, talte i med jeres tjener om jeres oplevelse? Så kunne problemet måske have været afhjulpet med det samme.

Vi takker for jeres besøg og ønsker en fortsat dejlig sommer

Venlig hilsen
Anette Piilgaard
Comwell Hvide Hus Aalborg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet har fin beliggenhet ved park og kort spasertur til sentrum. Noe slitt i kantene og du må påregne å måtte parkere et stykke unna da det er lite parkeringsplasser. God frokostbuffet, lyse rom, flott utsikt fra 8. Etasje og opp.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Mortake
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anette Piilgaard, Gæsteservice/reception på Comwell Hvide Hus Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2020
Google-oversetting

Kære Mortake

Mange tak for dit besøg her på Comwell Hvide Hus Aalborg, vi sætter stor pris på besøget og mange tak fordi du tog dig tid til at skrive lidt omkring dit ophold.

Vi håber at kunne byde velkomne igen en anden gang - og ønsker en dejlig søndag.

Venlig hilsen
Anette Piilgaard
Comwell Hvide Hus Aalborg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

Hadde sist helg en firmatur og overnattet der i 4 døgn.
Rommene var veldig romslige, med hele to bad til rådighet.
Ligger sentralt og fint til, med hyggelig betjening.
Frokosten var topp, og en fin grei bar i første etasje.
Det som kanskje dro det litt ned var de dårlige vinduene ut mot hovedveien.
Disse byrde ha vært skiftet for en stund siden, da trafikk støyen trakk godt inn hele døgnet.
Men, absolutt ett sted å besøke om en ønsker ett opphold i Ålborg.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Mr_Viking1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
anpi2017, Receptionschef på Comwell Hvide Hus Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. februar 2020
Google-oversetting

Kære Mr. Viking

Af hjertet mange tak for din flotte anmeldelse af dit besøg her hos os på Comwell Hvide Hus Aalborg, skønt at du havde en dejlig oplevelse og nød dit ophold.

Vi håber allerede i år at kunne få påbegyndt arbejdet med nye døre og vinduer - så med lidt held er de skiftet ud hvis du kommer og besøger os igen en anden gang.

Mange tak for feed back, det sætter vi stor pris på.

Venlig hilsen
Anette Piilgaard
Comwell Hvide Hus Aalborg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2020 via mobile enheter

Et stort hotell med sentral beliggenhet, korridorer og hotellrom ville nok satt pris på en «make-over» men store deler av hotellet fremstår nytt og nylig oppusset; og det er veldig fint. Luftig, mye lys og flotte farger! Frokosten var litt skuffende, vi spiste tidlig og så ingen ansatte i frokostsalen. Bar V hadde meget gode drinker og hyggelige ansatte! Restauranten på hotellet hadde virkelig god mat; nydelige smaker! Vi fikk flott service fra alle ansatte! Det lønner seg å oppgradere hotellrommet; koster ikke mye og gir hotellopplevelsen et løft.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, TheaKBye
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
anpi2017, Receptionschef på Comwell Hvide Hus Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2020
Google-oversetting

Kære TheaKkye

Mange tak besøget her hos os på Comwell Hvide Hus Aalborg - det sætter vi stor pris på.

Jeg er ked af at du syntes at væóres værelser ikke er helt "up to date" vi bruger megen tid på vedligehold, og det skulle gerne fremstå fint og flot hos os. Bygningen er jo af ældre dato, men bør fremstå charmerende.

Tusind tak for din ros af vores bar og restaurant, det skal jeg sørge for går videre.

Vi håber at kunne byde velkomne igen en anden gang.

Venlig hilsen
Anette Piilgaard
Comwell Hvide Hus Aalborg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig hotell, med rolig beliggenhet rett ved en park. Kort spasertur gjennom parken for å komme til sentrum. Luftige og lyse rom, rent.
Hyggelig betjening , billig og god småmat i baren på kvelden . Bra frokost.
Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Fetsund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
anpi2017, Receptionschef på Comwell Hvide Hus Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. februar 2020
Google-oversetting

Kære Fetsund

Tusind tak for besøget her hos os på Comwell Hvide Hus Aalborg - og mange tak for de rosende ord om jeres ophold og hotellet, det sætter vi stor pris på.

Vi glæder os til at byde velkomne her hos os igen.

Venlig hilsen
Anette Piilgaard
Comwell Hvide Hus Aalborg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser