dangje
Bergen, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 24. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Romtips: Varmt på rommet. Få parkeringsplasser.
Anette Piilgaard, Gæsteservice/receptionComwell Hvide Hus Aalborg, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 26. juli 2022
Kære Gæt

Mange tak for dit besøg her hos os, og tak fordi du tog dig tid til at skrive om din oplevelse.
Vores hotel er ganske rigtigt en ældre dame, men det skal naturligvis ikke være sådan at der ikke er ordenligt tryk på vandet.

Dejligt at du overordnet syntes godt om vores morgenmad, det var hyggeligt.

Det er korrekt at det koster penge at checke senere ud, og når vi har fuldt hus kan man senest checke ud kl. 14.00, så vi kan få værelset rengjort og klart til de nye gæster.

Igen, tak for din feed back - jeg håber at du alligevel har lyst til at besøge os igen en anden gang.

God dag til dig.

Exterior
1.1 km fra Comwell Hvide Hus Aalborg
Se flere hoteller i Ålborg
Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Flott hotell! Store familierom med to bad på hvert rom. Veldig hyggelig personale, gave til barna, god frokost, sentral beliggenhet. Dersom du reiser med barn er dette hotellet et perfekt valg. Vi kommer tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, moisen85
Anette Piilgaard, Gæsteservice/reception på Comwell Hvide Hus Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2022

Kære Gæst

Mange tak for dit besøg her hos os - og mange tak for dine 5 stjerner og søde anmeldelse, vi sætter stor pris på begge dele.
Jeg håber at vi igen en gang i fremtiden kan byde velkomne til dig og din familie.
Dejlig sommer til dig
Anette

Anmeldt 20. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk frokost på dette hotellet! Har vi anledning kommer vi gjerne tilbake! Nydelig park i nærheten ! Kort vei til sentrum . Det er litt støy hvis du har rom ut mot hovedgaten! Parkeringsmuligheter ved hotellet var helt topp! Anbefales

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, wenchemeling
Anette Piilgaard, Gæsteservice/reception på Comwell Hvide Hus Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. september 2021

Hej.

Vi beklager den sene svartid, på din anmeldelse af opholdet. Vi er glade for at dit ophold hos os, på Comwell Hvide Hus Aalborg har levet op til dine forventninger. Vi glæder os til at byde jer velkomne igen.

God aften
Julie

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Første natten på hotellet var det mye støy fra naborommet, og det var så lytt at det kunne høres ut som om de var på samme rom. Spurte om de kunne dempe seg, men det bedret seg ikke merkverdig og de ringte til og med til telefonen på rommet vårt. Reiste ned i resepsjonen rundt 02:00, hvor resepsjonisten pratet med gjestene. Vi ønsket selvsagt å bytte rom, men det var litt styrete før vi fikk byttet 14:00 neste dag. Kunne ønske vi fikk en oppgradering eller en annen type kompensasjon da vi mistet mye søvn første natten. Ellers er rommene rene og fine, resepsjonistene hyggelige og frokosten grei.

1  Takk, Guro R
Anette Piilgaard, Gæsteservice/reception på Comwell Hvide Hus Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2020

Kære Gæst

Mange tak for jeres besøg her hos os på Comwll Hvide Hus Aalborg - og mange tak for jeres feed back.
Vi er naturligvis kede af at i blev generet af andre af husets gæster - dejligt at i fik hjælp af vores receptionist og mulighed for at flytte værls dagen efter.
Jeg ved ikke hvorfor det i dette tilfæld ikke var muligt at opgradere jeres værelse, det vil vi helt sikkert have gjort om muligt.

God dag til jer og fortsat god sommer

Comwll Hvide Hus Aalborg

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom 2 par, skulle være her 4 dager.
Resepsjon var grei etter de fant rom 2 som vi skulle ha, etter en time. Var bestilt på samme bestilling.

Kom på rommet, ingen aircondition og ingen minibar selv om de hadde reservert penger på kort i tilfelle vi tok noe fra minibaren.

Frokost, ikke noe bacon, stekte poteter eller speilegg. Det eneste varme var bønner, men det var nærmere kaldt enn lunket. Lå poser vi skulle bruke på hendene for korona, ikke hansker. Dårligste frokost jeg har møtt på et hotell. Eggerøre lå kald i et glass. Laget på pulver.
Veldig gode brød og rundstykker.

Det værste var siste kvelden hvor vi skulle spise middag på hotellet.
3 stk bestilte rib eye steak med pomfrites. Kostet 289,- danske kroner. Medium stekt.
Var helt blodig men smakte brent, ingen saus, noen kullbiter med bacon og knust tør alt for mye stekt pomfrites. Hadde brent smak i munnen resten av kvelden.
Like dårlig som frokost.

Takk for oss

Takk, Norge12345

Kære Gæst

mange tak for jeres besøg her hos os - og tak fordi i tog jer tid til at give os lidt feed back.

Det er helt korrekt at vi ikke har air condition, dette reklamere vi dog heller ikke med noget sted, vi håber at muligheden for at åbne døren til balkonen og viften på værelset kunne hjælpe lidt på det.
Vi har ikke mini bar på værelsern, vi tilbyde dog gratis udbringning af room service i stedet for.

Jeg er ked af at i ikke syntes vores mad levede op til forventningerne, talte i med jeres tjener om jeres oplevelse? Så kunne problemet måske have været afhjulpet med det samme.

Vi takker for jeres besøg og ønsker en fortsat dejlig sommer

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet har fin beliggenhet ved park og kort spasertur til sentrum. Noe slitt i kantene og du må påregne å måtte parkere et stykke unna da det er lite parkeringsplasser. God frokostbuffet, lyse rom, flott utsikt fra 8. Etasje og opp.

1  Takk, Mortake

Kære Mortake

Mange tak for dit besøg her på Comwell Hvide Hus Aalborg, vi sætter stor pris på besøget og mange tak fordi du tog dig tid til at skrive lidt omkring dit ophold.

Vi håber at kunne byde velkomne igen en anden gang - og ønsker en dejlig søndag.