“Lite mat og dyrt. Tok lang tid for å få mat. ”
Anmeldelse av Karma Sushi Aalborg

Karma Sushi Aalborg
Få mat levert
Vurdert som nr. 14 av 462 Restauranter i Ålborg
Kjøkken: Sushi, Japansk
Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Middels dårlig Service av servitør, tok lang tid å få severing av maten så vi måtte gå tur med barna i mellom rettene. Lite mat som kostet mye.

Takk, 657hildes

Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Veldig god sushi og hyggelig personal. Et glass vin på huset mens du venter på take away:-) tar alltid en tur innom Karma sushi når vi er i Ålborg. Anbefales!

Takk, solbe79
Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

God mat, men det var det. Tok lang tid før maten kom, og når den kom så var det ikke nok til å bli mett av. Vi var 2 om en meny for 2 stk. Men kjøpte mer mat rett oppe i gaten på vei hjem. Hadde forventet mer til den prisen.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, espeng295
Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Vi kom inn etter å ha vært på shopping. Tilfeldig valg, litt anonymt fra utsiden .
Flott service fra oppdatert kelnerinne, og nydelig mat.

Takk, annesR2240RA
Anmeldt 13. oktober 2019 via mobile enheter

Vi kom 7 venner på lørdag ca klokken 14:00 for å spise å kose oss. Satt ca 20-25 minutter før vi fikk bestille drikke.
Vi ville kjøpe en hel flaske sake til 1000kr men de var tomme, ikke bare for denne saken med også de 4 andre på menyen.
En hver resturant med litt respekt for seg sjøl burde klare å få kjøpt inn sake ett sted før klokken 14:00 på en lørdag. Skuffelsen ble stor da sake er en stor del av måltidet for oss som elsker kombinasjonen sushi & sake.
Men vi bestemte oss får å drikke japansk øl å teste maten likevel.
Det tok ytterlige 15 minutter å få drikken vi hadde bestilt.
En time inn i besøket fikk vi brått beskjed om at de ikke tar norske Visa-kortet å at vi måtte gå ut å ta ut kontanter.
Dette var toppen av kransekaka for vår del, hvor vi ba om å få regning på det vi hadde drukket så vi kunne finne en annen plass å spise.
De kom da først med hele regningen på drikke og mat, stemningen ble amper fra vår side å vi reiste oss opp å gikk bort til kassen.
Der fikk vi tilbud om å få maten til 30% redusert pris, men da var vi allerede så fedd-up av dårlig service at vi betalte for drikken å gikk.
Hjelper ikke om maten er aldri så god, med slik ledelse og service er ikke dette er sted som kommer til å eksistere veldig lenge

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, jahn2015

Reisende som så på Karma Sushi Aalborg, så også på

Ålborg, North Jutland
Ålborg, North Jutland

Har du vært i Karma Sushi Aalborg? Del dine erfaringer!