Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (17)
Filtrer anmeldelser
17 resultater
Vurdering fra reisende
5
9
1
0
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5
9
1
0
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 17 anmeldelser
Anmeldt 8. juli 2019 via mobile enheter

Anbefaler denne plassen til alle familier som skal på campingtur. Velholdt, gode fasiliteter, rolig stemning og masse kjekt for barn i alle aldre. Lekeplass, fritidsbadeplass i sjøvann, Street Food med masse god mat.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, X2517LBmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Stedet i seg selv er et veldig greit sted og overnatte , vi var der for en natt. Service ble opplevd som noe dårlig , men fin lokasjon med butikker i nærheten og fine fasiliteter ellers. Fine bademuligheter som settes pris på, vil gjerne besøke dette stedet igjen og teste ut sistnevnte.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ainaheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk flott campingplass med absolutt flotte fasiliteter til alle formålvi hadde i utgangspunktet kun tenkt en overnatting men d blir flere❤️områdene rundt campingen er amazing med bademuligheter, hinderløyper, beachvolleybaner, minigolf mm. Går ofte buss inn til sentrum men null stress å gå i 30 minklart ennå enklere hvis man hadde hatt sykler

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, inghildb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2018 via mobile enheter

Det er en koselig campingplass, fikk fin plass til bobilen. Vi tok buss til sentrum, obs! bussen tar ikke visa /MasterCard, så cash eller busskort. Rent, ryddig og pent over alt Hit skal vi igjen. Friluft bad rett ved

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, mettefossoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2017 via mobile enheter

Vi har reist rundt på mange plasser i Danmark med bobil, men denne er helt klart favoritt så langt❤️. Rene sanitæranlegg, superhyggelig dame i innsjekk! Rolig plass med et flott utendørs friluftsbad rett utenfor!

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, MonikaH1289
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser