Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Populær plass med høyt tempo.”
Anmeldelse av Cafe Vi.2

Cafe Vi.2
Vurdert som nr. 25 av 276 Restauranter i Ålborg
Prisklasse: USD 6 - USD 27
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 5. august 2020

Vi var innom her flere ganger i løpet av uken, når det var ledig bort. Noe som ikke var hver gang vi gikk forbi. Betjeningen var hyggelig, og det var plenty god drikke her, av alle typer. Maten fikk vi aldri prøvd, det det som oftest var fullt ved lunchtid.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
Takk, JonMortenJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
140pernillea, Gæsteansvarlig på Cafe Vi.2, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2020
Google-oversetting

Hej,

Tak for din feedback :-)

Vi håber, i kommer forbi Cafe Vi.2 igen, så i kan prøve vores lækre caferetter. Vi har god udskiftning og effektiv service, så med lidt tålmodighed er det næsten altid muligt at få et bord trods travlhed.

Hilsen Pernille,
Barchef på Cafe Vi.2.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (300)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 300 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2020

Jeg og min mann var på ferie og spiste på cafevi2. Vi gikk veldig god mat. Min mann spiste clubsandwich med kylling og jeg spiste sommersalat. Den beste salaten jeg noen gang har smakt. Flott service også. Kan absolutt anbefales fra to fornøyde nordmenn.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 493mariannet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
140pernillea, Gæsteansvarlig på Cafe Vi.2, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2020
Google-oversetting

Hej Marianne,

Mange tak for din anmeldelse, den varmer!
Jeg skal tage den med videre til mit personale til motivation i fremtiden :-)

Vi håber på at se jer igen.

Hilsen Pernille,
Barchef på Cafe Vi.2.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. januar 2020 via mobile enheter

Betjeningen var hjelpsom, men stresset. Det jeg formoder var eier/sjef (kvinne m grått hår) var ugrei/kjeftet med betjeningen, ikke så trivlig. Litt stressende atmosfære.

Brunsjen var god. God laks, pølse og ost. God månedens juice. Middels eggerøre, kyllingsalat og yoghurt. Middels kaffe.

God pris. Ikke et sted der du har lyst til å sitte lenge. Det som trekker mest ned var ledelsens lite hyggelige tone.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, EyAndreas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
140pernillea, Gæsteansvarlig på Cafe Vi.2, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. januar 2020
Google-oversetting

Hej,

Tak for din anmeldelse, og jeg beklager mange gange, at du havde en dårlig oplevelse med atmosfæren under dit besøg. Vi gør meget for, at alle skal føle sig velkomne, og at man skal have det hyggeligt, når man besøger Cafe Vi.2.

Jeg skal nok tage din kritik med videre, og så håber jeg, at du har lyst til at besøge cafeen igen, så vi kan give dig en bedre oplevelse næste gang :-)

Hilsen Pernille,
Barchef på Cafe Vi.2.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2019

Booket bord ved vinduet 2 måneder i forveien, fik bekreftet at det var moftaget. Da, vi kom, blev vi plassert længst innerst i lokalet.
Betjeningen var alt andet end ydmyge og imøtekommende. De tok ingen selvkritikk og var ufine og hissige. Vi kan ikke anfefale nogen at spise her.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, 550hannel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
140pernillea, Gæsteansvarlig på Cafe Vi.2, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. januar 2020
Google-oversetting

Hej,

Jeg beklager endnu engang jeres dårlige oplevelse på Cafe Vi.2. Som vi også forklarede jer under jeres besøg, så var det en ny medarbejder, der havde taget imod reservationen fra jer, og derfor var der sket en fejl med kommunikationen i forhold til at få en vinduesplads. Der var stort arrangement i byen, og selvom det ikke skal gå ud over jer, at vi har travlt, så forsøgte vi på bedste vis at redde situationen, og efter blot 10 minutter fik i det ønskede bord, og det virkede som om, at i havde en god oplevelse med mad og service efterfølgende. Det fornemmer jeg så nu, at det ikke var tilfældet, og det beklager jeg mange gange. Vi gjorde vores bedste for at give jer en god oplevelse trods misforståelser og småfejl, for vi er også kun mennesker :-)

Jeg håber, i finder et sted, der passer bedre til jeres behov i fremtiden.

Hilsen Pernille,
Barchef på Cafe Vi.2.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Spiste lunch og fikk god mat. Mye mat for pengene. Hyggelig betjening. God på glutenfri. Tok litt tid før vi fikk mat da restauranten var full.

Dato for besøk: september 2019
Takk, lillsiv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
140pernillea, Gæsteansvarlig på Cafe Vi.2, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2019
Google-oversetting

Hej,

Tusind tak for jeres anmeldelse! Det betyder meget for os alle på Cafe Vi.2 :-)

Hilsen Pernille,
Barchef på Cafe Vi.2.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe Vi.2, så også på

Ålborg, North Jutland
Ålborg, North Jutland
 
Ålborg, North Jutland
 

Har du vært i Cafe Vi.2? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din