Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Café KlosterTorvet

Café KlosterTorvet
Vurdert som nr. 5 av 16 Kaffe og te i Ålborg
Middagsalternativer: Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 20. august 2021 via mobile enheter

Hadde en fin Lunch på torvet i solskinn! Veldig koselig personale . Her kommet vi gjerne tilbake for Lunch eller middag !

Dato for besøk: juli 2021
Takk, wenchemeling
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (101)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 101 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020

Her har de mange småretter og lunchretter i et koselig miljø. Like ved et torg med mange spiseplasser og et yrende liv. Her er det servering i flere etasjer, og med helt ok priser, god mat og ditto drikke. Minuset må være at det til tider var lang ventetid på servitøren, men med mye folk inne er det forståelig. Kan absolutt anbefale dette stedet.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JonMortenJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Det beste med stedet er beliggenheten. Et utrolig koselig torg rett ved handlegate. Vi ventet på en annen familie og bestilte nachos og drikke i påvente av de. Rimelige priser og trivelige ansatte

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, StavangerStina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Stakk innom for en lunsj på bytur i Aalborg. Trivelig atmosfære, godt utvalg i lunsjretter og ikke minst god mat. Mange besøkende men grei ventetid likevel. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Tourist118747
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. februar 2018 via mobile enheter

På jakt etter lunsj, og så havnet vi her, og det var slettes ikke et dumt valg. Bra med folk, men rask og grei servering.
For min del lune fiskefrikadeller med nydelig salat, remulade og rugbrød. Kona kylling og baconsandwich. En lille og en stor øl og hele herligheten til den nette pris av DKR 190,-. Så her får du mye for pengene, og når det i tillegg smaker riktig så godt kan plassen trygt anbefales. I tillegg meget sentralt beliggende rett ved isbanen.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Laksefiskeren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Café KlosterTorvet, så også på

Ålborg, North Jutland
Ålborg, North Jutland
 
Ålborg, North Jutland
Ålborg, North Jutland
 

Har du vært i Café KlosterTorvet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.