“Meget bra Italiensk”

Kjøkken: Italiensk, Pizza
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 17. august 2020

Vi bestilte bord, da vi ikke kom inn den ene dagen, det var fult og lang kø. Men med bestilling gikk det greit, og vi fikk et hyggelig vindusbord. Menyen er stor og rikholdig, og prisene gode. Maten var nydelig, ikke noe problem å få glutenfritt heller. Alt i alt et hyggelig måltid.

2  Takk, JonMortenJ

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

God mat. Takk service. Hyggelig betjening. Meget barnevennlig. Barna fikk utdelt fargestifter for å tegne på duken med, og det ble en stor suksess. Kommer gjerne igjen

1  Takk, VidarK97
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi har vært her en gang før, og det er en fantastisk plass. Det var like bra denne gangen. Utsøkt mat og et enormt utvalg av italiensk øl.
Hyggelig betjening, god atmosfære, rimelige priser. Anbefales på det varmeste

Takk, Bodil T
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte bord for 4 (2 voksne og 2 barn) på forhånd, da vi ikke fikk bord dagen før.
En heller skuffende totalopplevelse.
Dyrt, lang ventetid (til og med for å bestille drikke)...
Maten ok, midt på treet.
Bestilte en flott vi flaske gir 700 norske kroner, måtte be om vann til vinen (15 minutter at vinen ble servert). Måtte betale for en stor flaske vann, kunne ikke få springvann.
Endte opp med 2000 kr for en familiemiddag.
Syns atmosfæren i selve restauranten var god, men servitørene var generelt sure, stressede og ikke veldig serviceinnstilt.

Takk, BiancaP1563
Anmeldt 8. mars 2020 via mobile enheter

Fint og klassisk innredning. Grei service. Utrolig god pizza. Har også mykje godt utvalg av drikker og spesielt øl. Akkurat det man ser etter på en kveld der man vil kose seg.

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, 647mathiasd

Reisende som så på SanGiovanni Trattoria & Pizzeria, så også på

Ålborg, North Jutland

Har du vært i SanGiovanni Trattoria & Pizzeria? Del dine erfaringer!