Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp Pizza, hyggelig betjening”
Anmeldelse av Azzurra Nordkraft

Azzurra Nordkraft
Vurdert som nr. 45 av 281 Restauranter i Ålborg
Prisklasse: USD 6 - USD 48
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Anmeldt 23. januar 2019

Alltid god pizza her i tøffe omgivelser i et transformert kraftverk. Spennende sted :-) Flott og hyggelig betjening

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Finn Morten B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jacek K, Gæsteansvarlig på Azzurra Nordkraft, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. januar 2019
Google-oversetting

Hej Finn. Tusinde tak for der. Håber vi ses igen snart

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (177)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 177 anmeldelser

Anmeldt 26. juni 2018 via mobile enheter

Hyggelig besetning med god mat å fine uteplasser i sommer varmen. Ligger litt utenfor allfarvei å er fin plass å spise veldig god pizza.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Sondre N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jacek K, Gæsteansvarlig på Azzurra Nordkraft, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2018

Mange tak for det hav det bra

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2018 via mobile enheter

Veldig hyggelig mann som jobber der og de hadde også veldig godt pizza!
Anbefales å ta en tur innom her. Var ikke så veldig dyr heller.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Ann I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jacek K, Gæsteansvarlig på Azzurra Nordkraft, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2018
Google-oversetting

Tusinde tak for det. Det er mit job. Hilsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mai 2018

Man. 26.02.2018 På dagstur frå Oslo/Stena S./Fr.havn — krona med beste pizzaen vi har smakt i Danmark. Servert oss av like fabelaktig vennlege, polske, snart danske Jacek K. Andre gongen vi åt her og like nøgde som fyrste. Likar dette spanande lokalet betre enn dei meir 'tradde' Azzurra-søsterrestaurantane. Pizza på Azzurra lyt bli ein årleg tradisjon. Helst oftare.

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ArneAslakson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jacek K, Gæsteansvarlig på Azzurra Nordkraft, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mai 2018
Google-oversetting

Hej. Mange tak for jeres personlig anmeldelse. Det var fornøjelse at servere jer i forbidensle med fodbold stævne. Vi står klar i 2019. Vi ses igen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2018 via mobile enheter

Vi gikk rundt i området og så etter et sted for å spise og kom inn på Azzurra. Vi hadde ikke bestilt bord, men ble tatt godt i mot og fikk plass i annen etasje. Fikk bra bord og det var hyggelig og servicevennlig betjening. En bestilte lasagne og jeg pizza. Maten var velsmakende. Kan anbefale dette stedet.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, alfjohann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jacek K, Gæsteansvarlig på Azzurra Nordkraft, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2018
Google-oversetting

Hej. Mange tak for det. Fantastisk at I roser vores service og mad. Tak for besøget. På gensyn

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Azzurra Nordkraft, så også på

 

Har du vært i Azzurra Nordkraft? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.