Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat”
Anmeldelse av Meat

Meat
Vurdert som nr. 34 av 273 Restauranter i Ålborg
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 11. august 2020

Veldig fornøyd med totalopplevelsen. Er alltid litt skeptisk til å bestille biff på restauranter, ettersom jeg har erfart dårlig tilbehør ved siden av. Her var det mye tilbehør å velge mellom og det var høy kvalitet på alt. Desserten var også god. God service med hyggelig betjening. Veldig lun og god atmosfære. Dette stedet anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ingridlM8402NK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (315)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 315 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Jeg er glad i lam og bestilte lammekrone med asparges, bearnaise og mashed potatoes. Nydelig smak på lammet! Riktig stekt og smeltet på tungen. Deilig side orders og god vin til. Meget profesjonell og hyggelig betjening. Et kulinarisk høydepunkt på vår ferie til Aalborg.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, TerjeBerger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. desember 2019 via mobile enheter

God atmosfære, hyggelig betjening og rask servering etter forholdene til 13 stk. Variert meny og Tapas tallerken og Moles Frites kan spesielt anbefales. I andre enden av skalaen kan det nok med fordel jobbes med med Nachos med kylling ved p ikke bruke industrielt tilbehør, (guacamole etc.)

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Olav H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2019

Veldig treg betjening, men hyggelig.
New york strip med Ingen smak.
Ba om medium biff, fikk gjennomstekt(grå).
Kjedelig Spare ribs.
Ventet lenge på betaling.
Meget skuffet.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Kjellball
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Himmelsk god biff, perfekt grillet og bare sååå utrolig god! Kjempe godt tilbehør med en god rødvin til. Veldig god service med gode anbefalinger! Vi kommer garantert tilbake og anbefaler alle å ta turen hit om dere er i Aalborg.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, heidil502
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Meat, så også på

 

Har du vært i Meat? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din