“Fantastisk mat og service!!”
Anmeldelse av Brasserie Og Restaurant NO76 - STENGT

Brasserie Og Restaurant NO76
Prisklasse: USD 150 - USD 798
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Vi gikk hit litt på impuls pga gode anmeldelser på Tripadvisor, og vi ble på ingen måte skuffet. Kelnerne var utrolig proffe og behagelig til stede - alltid med gode anbefalinger.
Maten var helt fantastisk - vi valgte 3-retters menyer ( var 5 personer) og alle rettene smakte helt fantastisk. ( hummersuppen var eksepsjonell i flg de som spiste den)
Og prisene er gode på mat av en sånn standard.
Kan virkelig anbefales på det varmeste.
Vi kommer garantert tilbake!

Takk, maritu2016

Anmeldt 15. juni 2022 via mobile enheter

Deilig mat og kjempegod service! Perfekt stekt biff og nydelig tilbehør! En meget god opplevelse som anbefales. Kanskje litt mye salt i maten, eller kanskje bare vi som generelt bruker veldig lite salt i maten til vanlig. Det er en smakssak. Absolutt nydelig uansett!

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, Line B
Anmeldt 9. mai 2022

FLOTTE LOKALER OG FANTASTISK BETJENING.
i tillegg så var maten aldeles nydelig. vinene var også veldig bra. Her gav det virkelig mersmak. Vi kommer gjerne tilbake ved neste tur til Ålborg.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Trond L
Anmeldt 7. mai 2022

Vi bestilte bord til 20 00 , og bestille helaften med 3retter og vin pakke, utsøkt og personalet var både dyktige og hyggelige, eneste minus er lit rom støy men ble bedre når det ble mindre kunder . Alt i alt en Fantastisk kveld 🥰

Dato for besøk: mai 2022
Takk, jarlelovik
Anmeldt 5. mars 2022 via mobile enheter

Pent hyggelig lokale med god innetemperatur. Kaldt ute!
Etterhvert betjent av tre unge kelnere som hadde gode kunnskaper om sine oppgaver. Det ga oss en god opplevelse av mat og drikke. Og av dansk gjestfrihet. Vi var tidlig ute, men restauranten fikk godt besøk utover kvelden. Et sted å hygge seg.

Dato for besøk: mars 2022
1  Takk, DagB45