“Dansk smørrebrød på sitt beste!”
Anmeldelse av Hos Isidor Henius

Hos Isidor Henius
Vurdert som nr. 13 av 463 Restauranter i Ålborg
Kjøkken: Dansk
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Opplevelsen hos Hos Isidor Henius var akkurat slik vi håpet at en dansk smørrebrødlunsj skulle være.
Personalet var veldig hyggelig og tålmodige. De forklarte og anbefalte retter og var veldig tilstede. Vi fant også retter til alle, selv om det ikke nødvendigvis er så enkelt med min familie.
Maten var fortreffelig og stemningen var super.
Vi kommer tilbake!

Takk, gisleaa

Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

Hvis du vil smake ekte danske smørrebrød, må du gå her. Serveres med øl og snaps. Mye mat i en brødskive!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 84gauteg
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Veldig koselig restaurant. Intim og med få bord. Må bestille plass. Hyggelig betjening som serverte utmerket mat og drikke. Grei plassering ned mot havnen

Takk, janolavg2015
Anmeldt 16. juli 2018

Stedet er stappfullt en varm sommerdag, men vi forstår hvorfor. Vår danske familie har valgt dette stedet for en dansk frokost og mer dansk blir det ikke. Nydelig sildemat, rullepølse og alt man forventer av en kro. Med iskald bayer og et kunststykke av en akevittsjenking. Hvordan klare å få så mye i et så lite glass uten å søle? Vi koste oss i to timer og det bør andre gjøre også.

1  Takk, bl2706
Anmeldt 16. oktober 2017 via mobile enheter

Hadde ikke bestilt - så vi måtte vente litt på «frokosten»!
Det var set verd!
Sild og rødspette - herlig - og med anbefaling av aquevit som smakte fantastisk - var frokosten ( lunch altså) slik en bare ønsker den skal være .
Anbefales!!

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, torsteins_renr

Reisende som så på Hos Isidor Henius, så også på

Ålborg, North Jutland
Ålborg, North Jutland

Har du vært i Hos Isidor Henius? Del dine erfaringer!