Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt ok.”
Anmeldelse av Restaurant Sanya

Restaurant Sanya
Vurdert som nr. 38 av 274 Restauranter i Ålborg
Kjøkken: Kinesisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Helt ok mat. Synes en del av rettene var smakløse, men god sushi! Kjekt med akvarium i restauranten. Greit utvalg av øl og vin

Dato for besøk: juli 2020
Takk, HavardBoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (186)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 186 anmeldelser

Anmeldt 18. februar 2020

Lunchbuffeten (kalles frokost i Danmark) koster kun 88 kroner og er vel verdt pengene. Svært mange forskjellige retter (sushi, kinesiske og thai). Alt var velsmakende. Blid betjening

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Norwegian_couple4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2019

Den populære restauranten svarte over all forventning: Nye, hyggelige lokaler (med flere akvarier), glimrende service og nydelig mat. På buffeten var det minst 10 sushiretter, over 20 varme kinesiske-/thairetter og et stort utvalg av grønnsaker, salater og et rikholdig dessertbord.Alle rettene var svært velsmakende, hvor jeg vil spesielt fremheve at du selv kan komponere dine wokretter, som blir stekt av en egen kokk. Etter vårt første begeistrede besøk, valgte vi også denne restauranten kvelden etter. Men for sikkerhets skyld - husk å bestill et bord, for her kan du fort bli stående i kø uten reservasjon !

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, janegila2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2019

Dette er en ypperlig plass å spise lunsjbuffet. Utvalget er stort, maten smaker utmerket og servicen er god. Det er alltid masse ledige bord. Spesielt anbefales den gode sushien, samt biff i kokosmelk.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Oeyvind L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2019 via mobile enheter

Flott asiatisk buffe med mye å velge imellom. Både kinamat og sushi, alt velsmakende og delikat. I tillegg en liten dessert buffe. Alt til en rimelig penge ,man-tor kun 138,-

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, Anneliby
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Sanya, så også på

Noerresundby, Ålborg
 
Ålborg, North Jutland
Ålborg, North Jutland
 

Har du vært i Restaurant Sanya? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din