Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat og god service”
Anmeldelse av Il Ristorante Fellini

Il Ristorante Fellini
Vurdert som nr. 9 av 280 Restauranter i Ålborg
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Vi må bare bestille bord hver gang vi er i Aalborgbåde mat og service er helt fortreffelig. Lasagnen kan anbefales .

Dato for besøk: november 2018
Takk, wenchemeling
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (573)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2832 av 573 anmeldelser

Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk! Hadde spagetti carbonara. God service og helt nydelig mat.
Koselig atmosfære. Ta med deg daten hit.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 999marikaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2018 via mobile enheter

Fant denne plassen etter tips fra siden. Virkelig en bra plass med ekstremt god service.Knallbra kalvestek.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Hilde Iren T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Hyggelig italiensk restaurant med god mat, men servicen falt helt sammen etter at hovedretten var servert. Vi ble helt oversett av servitøren, og det var vanskelig å oppnå kontakt.

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, Elisabethbisa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Herlig opplevelse på Fellini!
Vi hadde ikke bestilt bord men fikk et fint bord ute i bakhagen.
Fine omgivelser, utsøkt mat og behagelig betjening.
Godt utvalg på meny - som ble supplert med dagens garnityr.
Kommer garantert igjen neste gang jeg er i Aalborg

Dato for besøk: juli 2018
Takk, D5809PKhelenb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Il Ristorante Fellini, så også på

Ålborg, North Jutland
Ålborg, North Jutland
 

Har du vært i Il Ristorante Fellini? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din