Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi var seks personer som fikk”
Anmeldelse av Il Ristorante Fellini

Il Ristorante Fellini
Vurdert som nr. 9 av 277 Restauranter i Ålborg
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi var seks personer som fikk bord ute i en veldig hyggelig bakgård. Vi spiste div.småretter og pizza. Alt smakte helt fortreffelig!! Nydelig trøffel is til dessert! Veldig hyggelig betjening og fantastisk god service! Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, lentve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (578)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 578 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Vi besøkte Il Restorante Fellini to ganger under vårt opphold i Aalborg.
Det er vanskelig å få bord, så det anbefales å bestille på forhånd.
Deilig italiensk atmosfære og hyggelig betjening. Selv om det var mye folk og ganske hektisk, kjentes det lett å få tak i servitørene, som var rundt bordene og veldig oppmerksomme.
Vi spiste pizza og pasta på våre besøk og alle var veldig fornøyd med maten.
En i vårt følge spiser ofte pizza med parmaskinke og denne ble beskrevet som «den beste jeg har smakt».
Il Restorante Fellini har bord både ute og inne, på varme dager vil jeg nok ha et bord ute neste gang, det var ganske varmt inne.
Vi kommer veldig gjerne tilbake!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, gisleaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

God mat til svært gode priser! Litt forskjell i størrelse på middagsrettene trekker noe ned, Raviolacci ble man ikke mett av (kun fem pastaputer), mens Tortellinien var svært mettende. Svært mye mat i lakseretten også, pizzaen var normalstørrelse. Hyggelig og oppmerksom betjening, de ordnet bor til oss selv om det egentlig var fullt (ventet litt), og var blide og imøtekommende selv om vi satt helt til se stengte.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, IJDH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Strålende middag. Jeg tok tre retter, med vinmeny, som var spennende og god. Flink og hyggelig kelner. Vi hadde med to barn og ba om at de kunne dele en pizza. Det var helt umulig. Vi måtte kjøpe to pizzaer og halvparten ble ikke spist. Passe håpløst.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Christian C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Familiemiddag på Fellini. Vi hadde lasagne, pizza margherita, vegetarpasta og sjømatpasta. Litt kjedelig innhold i vegetarpastaen. Smakfull og god sjømatpasta, men noen blåskjellbiter i retten trekker ned. Ellers et ypperlig sted for en italiensk aften med bilder fra diverse filmer av Fellini.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, bj_rnp757
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Il Ristorante Fellini, så også på

Ålborg, North Jutland
Ålborg, North Jutland
 

Har du vært i Il Ristorante Fellini? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din