Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vennegjeng på 11”

Jensens Boefhus Aalborg (Nytorv)
Få mat levert
Vurdert som nr. 134 av 280 Restauranter i Ålborg
Prisklasse: USD 15 - USD 37
Kjøkken: Grill
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Buffet, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Tok ekstremt lang tid. 2 personer måtte sende tilbake biffene pga alt for godt stekt maten smakte godt. Men sløv betjening.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Thomas p
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Aalborg (Nytorv), svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018
Google-oversetting

Hej Thomas,
Tak for din anmeldelse. Jeg har noteret din feedback ned, så mange tak for den.
Vh. Julie/Jensens Bøfhus

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (364)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 364 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Besluttet oss for en mat bit, gikk innom Jensens Boefhus.
Vi bestilte alle sammen en frokost bøf, siden dette var et mellemmåltid.
Biffen som ble bestilt var perfekt stekt, den smeltet på tungen. Og smaken var FANTASTISK.
Vi kommer alltid å ta turen innom Jensen, hvis den er i nærheten.
Det anbefales, her får du en kulinarisk biff opplevelse og service

Dato for besøk: november 2018
Takk, Carls1971
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Aalborg (Nytorv), svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018
Google-oversetting

Hej Carls1971,
Mange tak for din ros, anbefaling og de 5 stjerner - det varmer rigtig meget! :-)
De bedste hilsner fra Julie/Jensens Bøfhus

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Lite imøtekommende betjening. Ble nærmest plassert på et bord sammen med to andre par! Ca 5cm mellom oss. Når jeg gikk hen for å spør om muligheten for å få ett annet bord fikk jeg nesten ikke kontakt med servitøren. Hun holdt fremdeles på med andre ting (vasket av bord) og unngikk øyekontakt. Vi valgte å gå før vi bestilte mat.

Dato for besøk: september 2018
Takk, kajashanstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Aalborg (Nytorv), svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018
Google-oversetting

Hej Kajashanstad,
jeg er ked af, at du har haft denne oplevelse hos os, og jeg har derfor noteret din feedback ned.
De bedste hilsner fra Julie/Jensens Bøfhus.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Spiste middag med familien. Indrefilet til de voksne (perfekt stekt) med deilig poteter og saus. Barnemeny til poden som var god den også.

Dato for besøk: september 2018
Takk, hvaskalmanhete
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jensens-Bofhus, Guest Relations Manager på Jensens Boefhus Aalborg (Nytorv), svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2018
Google-oversetting

Hej Roy,
Hvor er det dejligt, at I har fået god mad hos os :-) Mange tak for din anmeldelse.
De bedste hilsner fra Julie/Jensens Bøfhus.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2018 via mobile enheter

Her kan ein rett og slett ikkje komme inn for døra uten å få kjeft, sukk og stønn. Det er eit stort og romslig lokale og det var nesten ingen andre gjester der. Vi hadde funne oss ein fin vindusplass med god plass til barnevogna vår. Men der kunne vi ikkje sitte. Vi blei vist opp trappa. For her er dei visst redde for å måtte gå med mat i trapper? Så fikk vi ikkje ta med oss barnevogna opp. Ei barnevogn er ofte som ei stor veske når ein er på ferie, med kamera til 10.000kr og varer som vi har handla i løpet av dagen. Men servitøren sa at det ikkje kom til å skje noko med den der den sto ved utgangen.. Så ville vi sitte der som vi kunne sjå både byen utanfor og vogna. Men det var ikkje mulig, sjølv om det var masse ledige bord, vi måtte sitte langt inne i lokalet bak ei søyle. Det var ingen smil å sjå, så vi valgte å gå. Gå hit om du vil ha dagen ødelagt!

Dato for besøk: september 2018
Takk, marieneset
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig på Jensens Boefhus Aalborg (Nytorv), svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2018
Google-oversetting

Hej Marie,
Jeg er ked af, at I ikke har fået den ønskede service. Jeg noterer din feedback ned, så tak for den.
De bedste hilsner fra Julie/Jensens Bøfhus.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jensens Boefhus Aalborg (Nytorv), så også på

 

Har du vært i Jensens Boefhus Aalborg (Nytorv)? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din