Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat bra service men lite mat”

Jensens Boefhus Aalborg (Nytorv)
Få mat levert
Vurdert som nr. 135 av 279 Restauranter i Ålborg
Prisklasse: USD 15 - USD 37
Kjøkken: Grill
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Buffet, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 21. juli 2020

Vi var her 3 stykker ebstilte 2 biffer der det bare var biff potet og litt tilbehør. dårlig med saus og ble ikke kjempe mett selvom det var jo ikke bittesmå porsjoner. god service og grei personale og kokk som etter ønske endret på menyen og kunne velge å bytte ut noe og få det øldyppet det som ikke var øldyppet. koselig stemning ikke altfor lenge og vente. Deilig dessert og der var det hvertfall ikke små porsjoner (sofitis med jordbær/sjokolade)! Veldig hyggelig kveld!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, matnammatinorge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jensens-Bofhus, Markedsføring på Jensens Boefhus Aalborg (Nytorv), svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020
Google-oversetting

Hej Companion51910131449.
Tak for din anmeldelse. Vi har altid kartofler og sauce ad libitum, og der er derfor mulighed for at få fyldt op, hvis man kan spise mere end én portion Jeg er glad for at høre, at I ellers havde en god aften. De bedste hilsner, Anna/Jensens Bøfhus

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (364)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 364 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Jeg bestilte pepperbøf og min kjæreste bestilte entrecote. Felles for begge kjøttstykkene var at de opplevdes som veldig seige og det var vanskelig å tygge. Peppersausen var ikke så god og bøfen var rå og ikke mellomstekt. Vi spiser nok ikke her igjen dessverre på vår danmarkstur.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, TerjeBerger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jensens-Bofhus, Markedsføring på Jensens Boefhus Aalborg (Nytorv), svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020
Google-oversetting

Hej TerjeBerger.
Tak for din feedback. Hvis I besøger os en ande gang, er I meget velkommen til at fortælle tjeneren i restauranten, at bøffen ikke er stegt som ønsket. Så vil de lave den om God sommer ☀️Vh. Anna/Jensens Bøfhus

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Populært, flott kjøtt og lokaler men det trengs nok en viss fornyelse av menyer og tilbehør. Det blir rett å slett kjedelig i forhold til mange av de gode men mindre restauranter i nærheten.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Mortake
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jensens-Bofhus, Markedsføring på Jensens Boefhus Aalborg (Nytorv), svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020
Google-oversetting

Hej Mortake.
Tak for din feedback, jeg har noteret denne De bedste hilsner, Anna/Jensens Bøfhus

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Har alltid fått god mat på Jensens bøfhus ! Men dette var en stor skuffelse . Dårlig at vi blei bedt om og finne en nettside og bestille på , er vel normalt av en restaurant og ta bestilling ved bordet . Og nå maten kommer så sier de at vi har bestilt fra feil nettside og spareribs som smaker av ketsjup ........ nei dette holder ikke

Dato for besøk: juli 2020
Takk, arveu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jensens-Bofhus, Markedsføring på Jensens Boefhus Aalborg (Nytorv), svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020
Google-oversetting

Hej Arve U.

Jeg er ikke bekendt med hvilken side, der kan bestilles fra med mindre, at det er vores take-away. Hvis du ønsker at komme i dialog med os og restauranten, er du velkommen til at sende din anmeldelse til info@jensens.com. Her vil jeg bede dig om at oplyse dato, restaurant og det betalte beløb. Så vil vi kigge på det. God dag Vh. Anna/Jensens Bøfhus

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

God mat, og et fint og koselig sted. Vi har vært på restauranten to ganger (lunsj og middag) Den første gangen ble det litt tull, fordi vi ikke fikk bestikk eller servietter. Siden vi bare hadde bestilt mat som ikke krevde bestikk, synes jeg det ikke var så farlig. Den andre gangen var det rask og bra service. Anbefaler

Dato for besøk: juli 2020
Takk, PPersan123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jensens-Bofhus, Markedsføring på Jensens Boefhus Aalborg (Nytorv), svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2020
Google-oversetting

Hej PPersan123.
Mange tak for din anbefaling. Den er vi glade for.

Rigtig god dag! De bedste hilsner, Anna/Jensens Bøfhus

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jensens Boefhus Aalborg (Nytorv), så også på

 

Har du vært i Jensens Boefhus Aalborg (Nytorv)? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din