“God mat til god pris”

Vurdert som nr. 141 av 468 Restauranter i Ålborg
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Buffet
Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Spiste lunch og fikk mye mat for pengene. Hyggelig betjening. Jeg spiste «club sandwich» med glutenfritt brød og den kan anbefales😊

Dato for besøk: august 2019
Takk, lillsiv

Anmeldt 7. august 2019

Maten smakte godt og det var et hyggelig rolig lokale. Trekk for å ikke kunne ha med barnevogn inn i lokalet.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Stig F
Anmeldt 20. januar 2019

Dette var "value" som min sønn på ni pleier å si det. Han og undertegnede stakk innom Bistroen på Bilka for en matbit underveis i handleturen. Han bestilte burger og jeg bestilte schnitzel. Begge var godt fornøyd med valget uavhengig av hva det kostet, det smakte rett og slett godt. Og det er ganske bra gjort siden vi snakker om mat som blir hentet ut av varmebeholdere og lagt på fat nærmest etter samlebåndprinsippet. Og når man legger til prisen som er nesten uanstendig billig blir dette Tripadvisor-karakteren "Svært bra" med god margin.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Leif55
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Helt grei stor Coop obs lignende senter med alt du kan komme på til hus, bil osv. Det tilbys god mat og mye å oppleve.

Takk, 979yasink
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Vi spiste luksusstjerneskudd her. Den bestod av to fiskefileter med tilbehør. Smaken var god, men ikke noe man husker lenge. Rekene var litt vasne og smakløse. Prisene var helt jevnt kafenivå for Aalborg.

Takk, Oeyvind L

Reisende som så på Cafe Bord 1/ Bilka, så også på

Noerresundby, Ålborg

Har du vært i Cafe Bord 1/ Bilka? Del dine erfaringer!