Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 134
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Expedia.com
USD 150
USD 119
Vis tilbud
Hotels.com
USD 150
USD 119
Vis tilbud
eDreamsUSD 134
CheapTicketsUSD 119
getaroom.comUSD 150
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (521)
Filtrer anmeldelser
526 resultater
Vurdering fra reisende
191
187
94
30
24
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
191
187
94
30
24
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 526 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020

Vi booket oss fra fredag-tirsdag hos Wakeup Aarhus hotell. Super sentralt, kjøpesenter vegg i vegg med hotellet. Kafer, bakeri rett vedsiden av.
Lite utvalg i frokosten (baguetter, litt pålegg, yoghurt/müsli) og KRISE på rydding av rommene. To dager kommer vi til ikke skiftet håndklær, ikke tømt søppel, ingen dopapir eller påfyll av håndsåpe. Selv om vi har informert resepsjonen om dette. Vi kommer ikke til å booke oss her neste gang. Rommene er også utrolig små.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Anitaceh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Niels Pallesen, Direktør på Wakeup Aarhus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020
Google-oversetting

Kære Anitaceh,

Mange tak for din tilbagemelding og din tid, det sætter vi meget pris på da vi altid arbejder på at blive bedre.

Vi beklager mange gange at I ikke fik skiftet de forskellig ting ud, efter i henvendte jer til receptionen. Dette skal selvfølgelig være i orden. For yderligere tiltag er du mere end velkommen til at sende os en mail på: recwaa@arp-hansen.dk

Vi håber på at kunne byde jer velkommen igen en anden god gang, for at bevise at dette ikke er vores standard.

Du ønskes en god dag.

Venlig hilsen
Ida

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

Siden vi skulle ha et sted bare for å sove, ble dette et bra sted til bra pris.
Lite rom, et stykke å gå til parkering og ikke inkl. frokost trekker ned. Men vi fant et spisested på kjøpesenter rett ved siden som hadde en stor frokost buffet til en god pris anbefaler den i stede for å betale ekstra for en enkel frokost på hotellet.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 370lisae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Niels Pallesen, Direktør på Wakeup Aarhus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2020
Google-oversetting

Kære 370lisae,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at læse, at du har været tilfreds med vores pris og parkering under dit ophold samt vores centrale beliggenhed i Aarhus.

Vi ønsker dig en god dag og at vi kan byde dig velkommen igen.

Venlig hilsen,
Cristy, Wakeup Aarhus

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2019

Veldig greit hotell sentralt i sentrum av byen, med gangavstand til det meste.... God frokost (mogenmat), rene og fine små rom og hyggelig betjening.
En fin gågate lige runt hjørnet, koselig pub (Peter Gift) rett over veien og bare 15 minutters gange til den utrolige Gamle by...
Hotellet og byen anbefales på det varmeste

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, perkrg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NielsP337, Gæsteansvarlig på Wakeup Aarhus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2019
Google-oversetting

Kære Perkrg,

Tak for din anmeldelse af Wakeup Aarhus.

Vi er rigtig glade for, at du havde et behageligt ophold hos os og kunne lide vores fine små rom samt centrale placering her i mit i Aarhus. Det glæder os, at du ønsker at anbefale os i fremtiden.

Du ønskes en rigtig dejlig mandag.

Med venlig hilsen

Sofie Kirkegaard
Front Office Supervisor.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2019

Et hotekl med sentral beliggenhet i sentrum av Århus. Air condition på rommet var nydelig og helt avgjørende for vårt valg av hotell.. Godt lydisolerte rom som holdt ute støy fra gaten. Parkering like i nærheten. Anbefales

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, aberg118409
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NielsP337, Gæsteansvarlig på Wakeup Aarhus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2019
Google-oversetting

Kære aberg118409

Tusinde tak for din tilbagemelding og din tid, det sætter vi pris på.

Vi er glade for at læse at I havde et godt ophold hos os, og ser frem til at byde jer velkommen igen en anden god gang.

Du ønskes en skøn dag.

Venlig hilsen
Ida

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2019

Dårlig renhold i dusj. Harde senger og dårlige puter. God frokost, men veldig dårlig utvalg av pålegg og mat. Ligger bra sentralt, men for høy pris med tanke på kvaliteten. Noen fikk oppholdet billigere da de bestilte rom via automaten som var på hotellet. Vi andre som bestilte via resepsjonene fikk det 200 kr dyrere.

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Freedom37052534369
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NielsP337, Receptionist på Wakeup Aarhus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juni 2019
Google-oversetting

Hej,

Tak for at tage dig tid til at lave en anmeldelse.
Vi er kede af at høre, du ikke fandt dit ophold fuldt ud tilfredsstillende.
Vi går tjekker selvfølgelig op på din feedback.
Til en anden gang kan du altid kontakte vores 24-timers reception med spørgsmål, eller hvis der er noget, du synes trænger til forbedring. Vi vil hellere end gerne hjælpe med hvad end det måtte være.

Kan du have en dejlig dag.

Mvh Martin, Wakeup Aarhus

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser