Anne S
Dato for oppholdet: desember 2018
Rasmus_Norgaard, General ManagerHotel Oasia Aarhus, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 8. jan. 2019
Kære Anne
Tusind tak for din flotte anmeldelse efter jeres adventstur til Aarhus, hvor I boede hos os på Hotel Oasia.
Jeg er rigtig glad for at læse, at I havde en god oplevelse hos os, og jeg håber meget at vi kan få lov til at byde jer velkommen næste gang i gæster Aarhus.
Ønsker dig en god dag.

Se flere hoteller i Århus
1 160
1 160
Anmeldt 26. august 2018

Rommet var veldig lite,vi hadde rom mot bakgården/parkeringen,det var helt ok var jo ikke noe trafikk der på kvelden.Meen...i bakgården står/sitter alle som skal ha seg en røyk,man kan ikke ligge med vinduet igjen når det er 24 gr.ute og ingen AC.
Veldig hyggelig og hjelpsom betjening.Rommene som vender mot Kriegersvej har AC.
Bra frokost.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, gerd972
Pernille H, Gæsteansvarlig på Hotel Oasia Aarhus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2018

Tusind tak for din anmeldelse af vores hyggelige hotel. Vi beklager meget, at værelset var lille. Vi har flere forskellige værelseskategorier og derfor også værelsesstørrelser. Næste gang skal du endelig bare tage fat i receptionen inden, så skal de nok guide dig til det helt rigtige værelse for dig. Du kan kontakte dem nat og dag, de er simpelthen så søde og hjælpsomme :-) Vi håber meget, at du kommer tilbage og besøger os, næste gang du skal til Aarhus.

Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Greit hotel med kort vei til gågatene og sentrum. Litt slitte rom, holdt i 70 talls stil. Grei frokost, men ikke mer. Husk å bestille parkering på hotellet, ellers er det dyrt å parkere. Kommer nok til å prøve andre hoteller neste gang vi skal til Århus.

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, 684geirt
Pernille H, Gæsteansvarlig på Hotel Oasia Aarhus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2018

Tusind tak for din anmeldelse af Hotel Oasia i Aarhus. Vi er rigtig glade for, at I havde et godt ophold. Vi har ikke hørt 70'er stil på værelserne før :-) Men det er jo en smagssag med designer værelser. Vi er mere gået efter skandinavisk design stil :-) Ganske rigtigt, så er det en god ide at booke parkering på forhånd - og gerne i god tid. Da vi kun har 14 pladser i egen gård, men vi har samarbejde med et parkeringshus 400 m væk, så det er altid muligt at komme af med bilen. Priserne er ca de samme i hele AArhus centrum,. Vi håber meget, at kunne byde jer velkommen næste gang I besøger Aarhus.

Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Dette er ett sentralt hotell som har kort avstand til togstasjonen og handle gaten. Rommet var greit nok, selv om rom nr.skiltet falt av døra. Manglet gulv "teppe" på badet. Lekkasje fra dusj slangen. Dusjforheng hører ikke hjem på hotell. God frokost.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, timb_rger

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er så glade for, at I nød det hos os. Vi beklager meget, at der var vand på gulvet i badet - det får vi set på med det samme. Vi håber meget, at I kommer og besøger os igen, næste gang I kommer til Aarhus.

Anmeldt 18. september 2017

Det første som møtte meg var hår over hele døren på badet, og en sterk mugglukt. Jeg fikk også et generelt inntrykk at renholdet var gjort litt for raskt.
Ellers var det helt ok hotel. Bra beliggenhet.

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Anne k
Anmeldt 20. august 2017

En perle av et hotell midt i sentrum.Hyggelig betjening god mat og nattero.Vi hadde den første natten et standard rom og oppgraderte de to neste netter til et meget hyggelig designerrom som vi ønsket skulle være om mulig uten mye larm ,det fikk vi. Rom 3001 anbefales,stort lyst hyggelig rom.

Dato for oppholdet: august 2017
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, 648karstenn
Ole D, Direktør på Hotel Oasia Aarhus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2017

Tusind tak for din anbefaling af Hotel Oasia i Aarhus. Sikke en ros. Det betyder virkelig meget, det skal du vide. Vi er så glade for, at du fik god betjening - og havde et godt ophold. Vi håber meget, at du besøger os igen - måske endda i værelse 3001.