Vi, familie på 5, hadde en natt på Hallo Hostel i Århus i Juli 2017. Vi hadde familierom med dobbelseng, køyseng og ekstraseng. Normalt foretrekker vi privat bad, men dette var uten, og det fungerte utmerket. Gode senger og delikat sengtøy. Lyse gardiner på rommet gjorde at det ble en tidlig morgen for oss som er vant med mørke rom. Toalettene var rene og fine. Felles kjøkkenkrok for dem som vil bruke det. Baderommene hadde en rad med vasker, i tillegg til dusjer i separate rom, samt at det var vaskemaskin og tørketrommel også tilgjengelig der. Det hele var nytt, rent og "fresht" og drives av en svært engasjert gjeng som gjør oppholdet ekstra hyggelig. Vi fikk forklart at lokalene tidligere huset Danmarks telefonsentral og de har ivaretatt noen elementer fra den tid. Ikea og pilotkameratene har vært involvert i utviklingen og virkelig laget et spennende konsept. Beliggenheten var midt i sentrum - riktignok i en bakgate, men vi hadde med bil og kunne parkere like utenfor. Absolutt en positiv opplevelse!