Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og god service”
Anmeldelse av Klokken Aarhus

Klokken Aarhus
Vurdert som nr. 14 av 660 Restauranter i Århus
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 38
Omgivelser: Midtbyen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Midtbyen
Anmeldt 15. september 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat og superb service. Er du glad i smaker så tar du Klokkens menu. Servitørene følger med og gir deg det trenger gelé tiden. Blide er de også.

Dato for besøk: september 2021
Takk, kjetilbertels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (378)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 378 anmeldelser

Anmeldt 27. januar 2020

Klokken er et meget hyggelig sted. Servicen er helt topp. Blide, hyggelige og proffe servitører. Smørbrødene er super gode. Godt utvalg i øl, og selvproduserte snaps.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, _rnulfk2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. september 2019 via mobile enheter

Service var upåklagelig profesjonell, og maten god. Lokalene er innbydende. Stedet passer best for dem som ønsker tradisjonell dansk mat. Antall retter er begrenset, og det var vanskelig å få øye på noe vegetarisk alternativ (i rettferdighetens navn, så spurte vi heller ikke etter dette). I 2019 tror jeg likevel det vil være fornuftig å tilby et slikt alternativ i menyen.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Halvor58
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. september 2019 via mobile enheter

Vi var en gjeng godt voksne jenter som inntok en veldig middag. Vi prøvde mange retter og alle var gode. God stemning, fin service og syngende personale.

Dato for besøk: september 2019
Takk, monicai499
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. september 2019

Veldig god mat, nærmest perfekt. Hyggelig og gode lokaler med en betjening som var godt over gjennomsnittet hyggelig og serviceinstilte.
Vi var 10 krevende menn fra Norge som fikk en veldig hyggelig og morsom kveld på Klokken.
Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, LarsE303
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Klokken Aarhus, så også på

Århus, East Jutland
Århus, East Jutland
 

Har du vært i Klokken Aarhus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.