Veldig god mat og hyggelig service i et uformelt miljø. Down to Earth med fokus på mat og vin. Anbefales!
Hej Tarjei
Tusind tak for din anbefaling! Vi er utrolig glade for, at du havde en god oplevelse med mad, vin og betjening! Vi håber på at se jer igen snart :)
De bedste hilsner
Cecillie / Madklubben
2–6 av 167 anmeldelser
Vi fikk god mottagelse og god service. Vi spiste en 3 retters som til sammen ble en smaksopplevelse av riktig tilberedte ingredienser.
Kan anbefales
Hadde gledet meg til å spise på Madklubben, men ble ikke særlig imponert dessverre - verken av mat, lokale eller service. Var ikke mer enn gjennomsnittlig. Mange mye bedre steder å spise på i Århus!
Vi var et følge på 10 personer. Hyggelig sted. Rikelig med porsjoner, bra vin og fabelaktig godt kjøtt. Kam absolutt anbefales.