Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 198
Vis tilbud
Hotels.com
Booking.com
Travelocity
Orbitz.com
Expedia.comUSD 198
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 313)
Filtrer anmeldelser
1 313 resultater
Vurdering fra reisende
471
569
177
61
35
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
471
569
177
61
35
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 313 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2020

Hotellet ligger supert til midt i sentrum. Prisen er deretter. Et trippelrom som vi hadde ,bør ha tre noenlunde like senger. Dette viste seg å være feil antagelse. Ekstrasengen var av så dårlig kvalitet at jeg gikk i resepsjonen og bad om ei ekstra madrass til å legge oppå. Dette var ikke å oppdrive,så vi fikk to dyner til å legge oppå madrassen. Sovekvaliteten ble likevel ikke god nok,så her bør dere skjerpe dere. Til en slik pris bør alle senger være prima!

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Yngve N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nina Carlslund, General Manager på Scandic Aarhus City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020
Google-oversetting

Kære rejsende,

Mange tak for din grundige feedback -som ikke desto mindre er dybt beklagelig! Det er slet ikke i orden at vores senge er så ringe ! Der er ingen undskyldning for det og vi følger op på det og beklager mange gange at I skulle opleve det!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Vi besøkte hotellet midt under korona-krisen sommeren 2020.
Hotellet ligger utmerket til i sentrum og sentrale attraksjoner er innen gangavstand. Rommene har god skandinavisk standard, renholdet fremstår OK og det hele er som forventet på et kjedehotell i Danmark.

Likevel to alvorlige ankepunkter:

Innsjekking tok nærmere en halvtime. Svært underbemannet resepsjon og det fremstod også som resepsjonen hadde store utfordringer med å håndtere gjesters forventninger - basert på reaksjonene foran oss i køen reagerte på servicen de opplevde.

Det aller verste var likevel frokosten. Vi bodde der to netter og første dag ble gjestene spredt over to etasjer og innenfor definerte tidsrom. Det fungerte utmerket.

Dag to var imidlertid alt om smittevern glemt. Bare halvparten av frokostarealet ble benyttet med køer og folk tett i tett som resultat. Opplevelsen var svært lite betryggende og henvendelser til personalet ga ingen resultater.

For oss fremstod det åpenbart at hotellet ofret smittevern til fordel for kostnader. Uansvarlig og uakseptabelt!

For øvrig: relativt dyrt - selv med kampanjetilbud via Scandic Friends.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, trondm2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nina Carlslund, General Manager på Scandic Aarhus City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020
Google-oversetting

Mange tak for feedback. Vi tilpasser vores bemanding og områder hvor morgenbuffeten serveres hver eneste dag efter antallet af gæster i huset og du har ret vi fik fejlvurderet den ene dag under jeres ophold, hvilket vi beklager meget. Vi tager smittefare, værnemidler og afstandskrav meget seriøst og prioriterer naturligvis sikkerheden omkring dette meget højere end evt merindtægt.
Vi har rigtigt mange in-check hver dag i øjeblikket og vores reception er bemandet med 2-3 receptionister, som skal svare på mange spørgsmål og informere vores gæster om mange ting. Vi gør vores ypperste for at alle gæster blive budt varmt velkommen og er kede af, hvis i ikke oplevede det sådan.

Vi håber vi en anden gang kan byde jer velkommen hos os. God Sommer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2019

Hotellet ligger veldig sentralt, midt i byen. Det tar kun noen få minutter å gå ned til kanalen der uteliv med kafeer og restauranter befinner seg. Nærmeste Shopping senter Sylling ligger rett over gaten. Hotellet har god standard, greie rom og god frokost. Personalet er meget service vennlige. Kommer gjerne igjen her.

Dato for oppholdet: august 2019
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, 15hegea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nina_Carlslund, General Manager på Scandic Aarhus City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2019
Google-oversetting

Tusind tak for den fine tilbagemelding - vi vil glæde os til at se jer her igen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Bra hotell, hipp innredning og god service - men ingen aircondition på rom, svært dårlig rengjøring og null bacon til frokost. Ok pris og god utsikt fra junior suite i femte etasje. Helt ok, alt i alt.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, JensThore
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nina_Carlslund, General Manager på Scandic Aarhus City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2019

Mange tak for jeres feedback!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2019

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Nina_Carlslund, General Manager på Scandic Aarhus City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2019
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser