Ja-Wisth
4,0 av 5 boblerAnmeldt 18. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: oktober 2018
PernilleH368, GæsteansvarligHotel Ritz Aarhus City, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. des. 2018
Tusind tak for din fine anmeldelse af Hotel Ritz i Aarhus. Vi er så glade for, at I har nydt jeres ophold hos os. Og vi håber at kunne byde jer velkommen igen, næste gang I besøger Aarhus.
  • Official website
13.5 km fra Hotel Ritz Aarhus City
10.2 km fra Hotel Ritz Aarhus City
Se flere hoteller i Århus
Anmeldt 10. september 2018

Pene værelser og god morgenmad. Hotellet scorer poeng på et service innstilt og vennlig personale.Med sin beligghed ved Aarhus Hovedbanegård, er både busser og tog rett udenfor døren. Man finder også en god restaurant i underetasjen. Dette er et hotel jeg gerne kommer tilbake til.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, HasseM2
PernilleH368, Direktør på Hotel Ritz Aarhus City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2018

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Hotel Ritz i Aarhus. Hvor er vi glade for, at du nød det hos os - og især at vi scorer top point på personale, der er servicemindede og venlige. Det betyder meget for os, at du gerne vil komme tilbage og besøge os igen - det glæder vores søde personale sig til :-)

Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Overnattet en natt, og det var greit.
Syntes rommet var litt lite, da vi hadde dobbelseng som var plassert inn til veggen, slik at det bare var nattbord på en side.
Det var god frokost, og hyggelig betjening på hotellet.
Det var ikke ledig parkeringsplass for bilen på hotellets område da vi kom, så vi måtte finne et annet sted å parkere. De hadde alternativ parkeringsplass som lå ca 300 meter unna. Dette kostet noe, men vi fant selv en annen plass i nærheten.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, Christinastuhr
Pernille H, Gæsteansvarlig på Hotel Ritz Aarhus City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2018

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Hotel Ritz i Aarhus. Vi er rigtig glade for, at I havde et godt ophold hos os og i vores smukke by. Vi har p-pladser ved og tæt ved hotellet, men de skal bookes i god tid. Dog har vi altid en aftale med et p-hus 400 m væk, så man kan altid komme af med bilen. Alle muligheder koster dog 125 kr i døgnet, som er en standard pris i Aarhus. Der er desværre ikke mange gratis pladser i Aarhus centrum. Vi håber meget, at kunne byde dig velkommen tilbage, næste gang du besøger Aarhus.

Anmeldt 23. juli 2018

Ble møtt av en særdeles imøtekommende og hyggelig ung mann i resepsjonen da vi sjekket inn. Gammelt hotell i Art Deco stil, meget sentralt beliggende i sentrum av Århus. Gangavstand til shopping og de fleste severdigheter. Rommene var små og helt OK. Hotellet har heis og er egnet for bevegelseshemmede, selv om det er litt trangt. Hyggelig frokostsal i kjelleren. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Retaierd
Pernille H, Gæsteansvarlig på Hotel Ritz Aarhus City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2018

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Hotel Ritz i Aarhus. HVor er vi glade for, at du nød det hos os - og blev mødt af vores dejlige og søde medarbejdere. De står klar og vil så gerne byde dig velkommen igen, næste gang du kommer til Aarhus.

Anmeldt 25. juni 2018

Meget sentralt beliggende, hyggelig betjening. Grei parkering like i nærheten. Litt lite rom men veldig god seng og overraskende stille til å være i sentrum. Heisen var litt treg så det ble bra mosjon i trappene. Fin frokost ( morgenmad).
Kommer gjerne tilbake 😄

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, Anne Hilde A
Pernille H, Gæsteansvarlig på Hotel Ritz Aarhus City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2018

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Hotel Ritz i Aarhus. Hvor er vi glade for, at du nød det hos os i hjertet af Aarhus. Den største ros er, at du vil besøge os igen. Det glæder vi os til :-)

Anmeldt 28. august 2017 via mobile enheter

Dette hotellet ligger svært sentralt

Pluss for frokost og beliggenhet. Rent og pent overalt

Minus for at frokostsalen var for liten når hotellet var fullt. Litt liten resepsjon når store grupper samles.

Vi var der under festuke og da var det bråk til klokka 6 om morgenen fra gata. Men det er ikke hotellet sin feil

Dato for oppholdet: august 2017
Takk, Bardutt
Ole D, Direktør på Hotel Ritz Aarhus City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2017

Tusind tak for din anmeldelse af Hotel Ritz i Aarhus. Vi beklager meget, at der var travlhed i morgenmadsrestauranten. Det kan desværre ske, når der er mange mennesker i byen - og de alle gerne vil spise på samme tidspunkt. Det er heldigvis ikke normalen :-) Vi beklager larmen fra Aarhus Festuge, til gengæld er der masser af se i Aarhus i netop denne uge. Festugen er altid sidste uge i august, hvor byen omdannes til et kulturinferno. Vi håber, at I nød jeres ophold hos os - og at I vil komme tilbage og besøge os en anden gang.