Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 143
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.02.23
Expedia.com
USD 152
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.02.23
Bestill nå, betal under oppholdet
Vio.com
USD 115
Vis tilbud
Hotels.comUSD 152
PricelineUSD 153
ZenHotels.comUSD 154
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (399)
Filtrer anmeldelser
399 resultater
Vurdering fra reisende
112
186
83
15
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
112
186
83
15
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 399 anmeldelser
Anmeldt 10. september 2018

Pene værelser og god morgenmad. Hotellet scorer poeng på et service innstilt og vennlig personale.Med sin beligghed ved Aarhus Hovedbanegård, er både busser og tog rett udenfor døren. Man finder også en god restaurant i underetasjen. Dette er et hotel jeg gerne kommer tilbake til.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, HasseM2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
PernilleH368, Direktør på Hotel Ritz Aarhus City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2018
Google-oversetting

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Hotel Ritz i Aarhus. Hvor er vi glade for, at du nød det hos os - og især at vi scorer top point på personale, der er servicemindede og venlige. Det betyder meget for os, at du gerne vil komme tilbage og besøge os igen - det glæder vores søde personale sig til :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Overnattet en natt, og det var greit.
Syntes rommet var litt lite, da vi hadde dobbelseng som var plassert inn til veggen, slik at det bare var nattbord på en side.
Det var god frokost, og hyggelig betjening på hotellet.
Det var ikke ledig parkeringsplass for bilen på hotellets område da vi kom, så vi måtte finne et annet sted å parkere. De hadde alternativ parkeringsplass som lå ca 300 meter unna. Dette kostet noe, men vi fant selv en annen plass i nærheten.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Christinastuhr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pernille H, Gæsteansvarlig på Hotel Ritz Aarhus City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2018
Google-oversetting

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Hotel Ritz i Aarhus. Vi er rigtig glade for, at I havde et godt ophold hos os og i vores smukke by. Vi har p-pladser ved og tæt ved hotellet, men de skal bookes i god tid. Dog har vi altid en aftale med et p-hus 400 m væk, så man kan altid komme af med bilen. Alle muligheder koster dog 125 kr i døgnet, som er en standard pris i Aarhus. Der er desværre ikke mange gratis pladser i Aarhus centrum. Vi håber meget, at kunne byde dig velkommen tilbage, næste gang du besøger Aarhus.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2018

Ble møtt av en særdeles imøtekommende og hyggelig ung mann i resepsjonen da vi sjekket inn. Gammelt hotell i Art Deco stil, meget sentralt beliggende i sentrum av Århus. Gangavstand til shopping og de fleste severdigheter. Rommene var små og helt OK. Hotellet har heis og er egnet for bevegelseshemmede, selv om det er litt trangt. Hyggelig frokostsal i kjelleren. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Retaierd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pernille H, Gæsteansvarlig på Hotel Ritz Aarhus City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2018
Google-oversetting

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Hotel Ritz i Aarhus. HVor er vi glade for, at du nød det hos os - og blev mødt af vores dejlige og søde medarbejdere. De står klar og vil så gerne byde dig velkommen igen, næste gang du kommer til Aarhus.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2018

Meget sentralt beliggende, hyggelig betjening. Grei parkering like i nærheten. Litt lite rom men veldig god seng og overraskende stille til å være i sentrum. Heisen var litt treg så det ble bra mosjon i trappene. Fin frokost ( morgenmad).
Kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
Takk, Anne Hilde A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Pernille H, Gæsteansvarlig på Hotel Ritz Aarhus City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2018
Google-oversetting

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Hotel Ritz i Aarhus. Hvor er vi glade for, at du nød det hos os i hjertet af Aarhus. Den største ros er, at du vil besøge os igen. Det glæder vi os til :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2017 via mobile enheter

Dette hotellet ligger svært sentralt

Pluss for frokost og beliggenhet. Rent og pent overalt

Minus for at frokostsalen var for liten når hotellet var fullt. Litt liten resepsjon når store grupper samles.

Vi var der under festuke og da var det bråk til klokka 6 om morgenen fra gata. Men det er ikke hotellet sin feil

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Bardutt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ole D, Direktør på Hotel Ritz Aarhus City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2017
Google-oversetting

Tusind tak for din anmeldelse af Hotel Ritz i Aarhus. Vi beklager meget, at der var travlhed i morgenmadsrestauranten. Det kan desværre ske, når der er mange mennesker i byen - og de alle gerne vil spise på samme tidspunkt. Det er heldigvis ikke normalen :-) Vi beklager larmen fra Aarhus Festuge, til gengæld er der masser af se i Aarhus i netop denne uge. Festugen er altid sidste uge i august, hvor byen omdannes til et kulturinferno. Vi håber, at I nød jeres ophold hos os - og at I vil komme tilbage og besøge os en anden gang.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser