Erik Isaksen
Sandnes, Norge
Anmeldelse av Scandic The Mayor
1,0 av 5 boblerAnmeldt 23. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Marlene Kristensen, General ManagerScandic The Mayor, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 30. aug. 2022
Kære Noew50

Mange tak for dit ophold og fordi du har taget dig tid til at give os en tilbagemelding, det betyder rigtig meget for os.

Jeg er selvfølgelig meget ked af at læse, at du ikke har været tilfreds og tager dine kommentarer meget seriost, for der skal være rent hver gang, så det har jeg straks taget videre til rette person og kan kun beklage mange gange.

Jeg håber, vi må få en ny channce for at byde dig velkommen tilbage, så vi kan vise, at dette var en fejl.
Bedste hilsener
Se flere hoteller i Århus
Anmeldt 12. april 2022

Dato for oppholdet: april 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Marlene Kristensen, General Manager på Scandic The Mayor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. april 2022

Anmeldt 3. mars 2022

Dato for oppholdet: februar 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Marlene Kristensen, General Manager på Scandic The Mayor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2022

Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Har bodd her også tidligere men denne gang fikk vi et gammelt rom med teppegulv og uten takvifte. Det ble veldig varmt da solen sto inn hele dagen. Buffeten til morgenmat var standard og igjen meget skuffende at Scandic i Danmark har kuttet ut bacon på buffeten. Kun noen små baconkruttonger som var blandet med en altfor tørr eggerøre. Dette går dessverre igjen på flere Scandic hoteller i Danmark i år.
Resepsjonisten var meget hyggelig og alltid smilende og imøtekommende. Men noe 4 stjerners hotell er dette ikke lenger!

Takk, 614pera
MadsPeterBugge, Receptionist på Scandic The Mayor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2019

Kære 614pera

Tak for din tilbagemelding, den sætter vi pris på.

Jeg er glad for I nød opholdet, men jeg skal beklage varmen på værelset. Vi har været lidt udfordrede med nogle varme sommerdage, og så bliver værelserne desværre lidt varme. Tak for din feedback med morgenmaden, det tager vi alvorligt. Jeg er glad for du synes vores om servicen i receptionen.
Jeg håber vi får mulighed for at byde jer velkommen igen.

Anmeldt 29. juli 2019

Hotellet er dårlig ventilert. Frokosten har altfor få plasser og dårligere mat enn sine konkurrenter. Elendig kundeservice, kunne ikke bry seg med å sende en gjenglemt ting, selv om jeg ville dekket utgiftene, dette måtte et firma gjøre for dem, til 50euro!!!

Dato for oppholdet: juli 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, mcsandsmark

Kære mcsandsmark

Tak for din tilbagemelding.
Jeg er meget ked af din oplevelse med dine glemte sager. Jeg kan forstå I heldigvis fandt en løsning. Vi har på hotellet valgt at bruge et eksternt firma til håndtering af glemte sager. På den måde kan vi sikre at glemte sager kommer sikkert og hurtigt tilbage ejeren. Det har før været meget tidskrævende, da gæster ofte glemmer ejendele. Vi har derfor tidligere brugt mange timer på at gå på posthuset og sende pakkerne hver gang. VI har nu flere timer, hvor vi kan yde god service, her på hotellet. Men jeg er stadig ked af du har haft en dårlig oplevelse, men trøster mig med at du fandt en løsning med mine kompetente kollegaer. Jeg håber virkelig vi får mulighed forat byde dig velkommen igen.

Anmeldt 24. juli 2019

Rommene var greie, sengene gode, vi bodde på junior suite da vi er familie på 5. Vi hadde et digert boblebad som ikke fungerte på badet, dette fikk vi ikke beskjed om før vi selv henvendte oss til resepsjonen. Det var vanskelig å bruke dette badekaret som dusj. Frokosten var grei nok, litt lite utvalg og dårlig organisert, det var flere bord for 2 personer ledige mens det satt kun 2 personer på flere 4 manns bord. Betjeningen var hyggelige og flott plassering i sentrum av Århus!

Takk, AnneB5561

Kære AnneB5561

Tak for din tilbagemelding, den sætter vi pris på. Jeg skal beklage at boblebadet på værelset ikke virkede efter hensigten. Det er en ekstra luksus som vi har på dette præcise værelse, og man kan heller ikke bestille værelse med boblebad, men det er klart det falder lidt til jorden når det ikke virker. Jeg er glad for I nød vores placering og betjening, og jeg håber vi får mulighed for at byde jer velkommen en anden gang.