Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Julemarked

Kanskje litt dyrt å komme inn ( 145kr) , men veldig fint. Kom i julestemmning. Folk i tidsriktige... les mer

Anmeldt 30. november 2022
bekkeveien3
Anbefales

Er du i Aarhus er dette en attraksjon jeg absolutt ville ha anbefalt for alle aldre. Ville ha satt... les mer

Anmeldt 11. august 2022
856siljes
,
Molde, Norge
via mobile enheter
Les alle 3 019 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Århus
Tidsreise i Århus
6 anmeldelser
fra USD 86,43
Mer informasjon
fra USD 60,81
Mer informasjon
fra USD 22,15
Mer informasjon
fra USD 58,27
Mer informasjon
Anmeldelser (3 019)
Filtrer anmeldelser
3 019 resultater
Vurdering fra reisende
1 946
826
191
36
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 946
826
191
36
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 3 019 anmeldelser
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Som å gå i barndommen og være ung på 60-70 tallet Og herlige spisesteder
Anbefales selv på en regnværsdag

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Unni H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Hyggelig liten by med mye gøy å se på. Her kan man besøke gamle flotte hus og lære mye om Århus sin historie. Anbefaler til store og små. Små butikker med nips og godteri.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, carinamaarud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Meget bra sted for de som er interessert i gamle bygninger og historie. Her kunne du gå gjennom gater og inn i gamle hus. De som jobbet her var tidsriktig kledd og det skapte en stemning som å komme tilbake i tid. Det var også små koselige butikker her samt utstillinger.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, javell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2018

Vil man forstå Dansk historie og kultur er gamlebyen stedet å gå til. Denne bydelen er et levende musum.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, ivartina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Var der på familietur med barn på 7 og 13 år. En fantastisk reise fra 1500-tallet frem til 1970-årene. Gamle hus med gode beskrivelser og historier, gamle uteleker for barna, bakerier med historisk bakverk, turer med hest og vogn, og tenk om de gamle brosteinsgatene kunne snakke... Barna stortrivdes.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Per Jørgen O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser