Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Aros Århus Kunstmuseum på
Mer informasjon
Anmeldt 9. juli 2018

Jeg vil påstå at Aros er et av de mest attraktive museer som finnes for folk flest. Det er interessant, imponerende og inspirerende. En tur rundt sirkelen på toppen av bygget er en fargerik opplevelse

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Jarle T
Anmeldt 31. mars 2018

Fantastisk bygning. Luftige gode utstillingslokaler. Skiftende og svært spennende utstillinger. Toppetasjen med fargerik panorama ga et eksrta løft!

Takk, Arnebern
Anmeldt 30. mars 2018 via mobile enheter

Vi er familie på fire som tok sjanse og har besøkt ARoS ved liten påskeferie i Aarhus. Veldig fint sted med fantastisk panorama utsikt med fargerike vinduer på toppen! Stas for de små! Ellers 7-åringen hadde det kjempegøy på jakten etter kunst og ting og tang( fikk oppgave fra billettluke ) og fikk premie dvs kjeks etterpå. 2-åringen derimot hadde ikke så mange spennende ting å gjøre så glassheis var jo mest spennende. Vi har spist lunsj på kafeen men dattera mi fin brent rundstykke , som synes jeg var litt dårlig gjort .
Ellers veldig positivt opplevelse og mye flott kunst!

Takk, Anna W
Anmeldt 28. mars 2018 via mobile enheter

Dette er stedet for moderne kunst. Ett utrolig spennende bygg med kunstopplevelser på høyt nivå. Arkitektonisk en opplevelse. Kunsten må oppleves, ikke minst installasjonen på toppen av bygget

Takk, Bernt_A_T
Anmeldt 19. mars 2018 via mobile enheter

Har besøkt Aros flere ganger, og det er stadig like interessant. Nye interessante utstillinger som imponerer og utfordrer. Arkitektonisk er bygningen også en attraksjon i seg selv. Dette er en plass som er interessant både for gammel og ung.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, TommyL755