Vi benyttet anledningen i regnværet til å gå på museum. Det var flotte utstillinger med mange kontraster. Vel verdt timene og vi avsluttet med et glass vin.
Mye kunst på ett sted. Artig. Tilsammen kunst i seks etasjer. Selvsagt falt ikke alt i smak, men artig allikevel.
Var tidlig ute og slapp å stå i kø. Det var mye fin kunst å se. Tok en runde i ROGBIF. Hadde en sirkel på taket som man kunne gå rundt i og som var i regnbuens farver (ROGBIF)
Fint kunstmuseum.
Kul bygning. Elsket taket med regnbue gangen man kan gå i. Stilig og litt skummelt å se ned over trafikken.
Veldig interessant museum. Oversiktlig og flott eksponering av kunsten.Godt tilrettelagt for bevegelseshemmede, hyggelig og hjelpsomt personale.
Jeg vil påstå at Aros er et av de mest attraktive museer som finnes for folk flest. Det er interessant, imponerende og inspirerende. En tur rundt sirkelen på toppen av bygget er en fargerik opplevelse