Dette er en must. Det tar noen timer å komme igjennom, en fantastisk opplevelse. Variert og fikk en til å tenke nytt.
Det er et midt å dra hit når man er i Århus. Kult bygg og kule utstillinger, med noe for enhver smak! Toppes med «your rainbow panorama» på taket.
Flott kunstmuseum i sentrum av Aarhus med fantastisk utsikt fra utsiktsplatformen over museet. Spennende utstillinger. Kan absolutt anbefales.
Dette er et unikt og spennende museum. Inneholder alt i fra arkitektur, malerier, kunst, art, cafe, restaurant, hipt og kult. Vi gikk rundt i timevis og lot oss fascinere. Vi avsluttet turen med å gå rundt i den fantastiske sirkelen på toppen med regnbuens farger. Spennende, kreativt og alt forandrer seg hele tiden. Genialt! Vi bestilte et glass hvitvin som vi fikk nyte på takterrassen i nydelig «sommervær».
Begynte oppe. Det passa best å begynna oppe og gå seg nedover. For den beste kunsten, var oppe. Fint bygg. Grei restaurant.
Vidt forskjellige temaer i de forskjellige hallene gir opplevelser uansett alder og interesse. Regnbuen på toppen av ARoS er helt fantastisk med panoramautsikt over hele byen og en lek med farger. Anbefales sterkt!