peter jensen, Direktør på Villa Provence, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. juli 2022
Kære Lill
Tusind tak for din flotte anmeldelse af vort lille hotel. Vi ser allerede frem til at kunne byde velkommen igen i Aarhus.
Godt opphold, fantastisk service, sittekomfort på rum kan være bedre. Lidt trangt i spiseafdeling . Fantastisk beliggenhet , nærme ypperlige restauranter som Et og andre som er omtalte i Michelin guiden.
Dato for oppholdet: september 2019
Spør Peralvis om Villa Provence
Takk, Peralvis
Anbefales! Et flott hotell med hyggelig personale. Følte oss velkomne og ivaretatt! Frokosten var helt suveren, og hagen et eventyr! Flott å sitte der og ta et glass champagne eller to. Rent og pent. Der bor vi også neste gang, uten tvil!!
Dato for oppholdet: juli 2019
Spør Inspire271571 om Villa Provence
Takk, Inspire271571
Et fabelaktig hotell! Stille fransk sjarm på sitt beste. Vi ble behandlet så godt at det var vondt å forlate hotellet. Rommet var herlig, med utsikt til bakhagen, og frokosten var helt topp. Neste gang vi er tilbake i Aarhus er Villa Provence et selvsagt valg.
Dato for oppholdet: juli 2019
Spør Hallvard H om Villa Provence
2 Takk, Hallvard H
Nydelig hage, en liten oase midt i byen- deilige rom og helt fantastisk frokost. Alt her innbyr til ett deilig avslappende opphold! Midt i sentrum, gåavstand til shopping/ restauranter, men likevel så fredelig. Vi ble anbefalt en koselig cocktail bar, like i nærhet. Helt topp opphold - kommer gjerne tilbake hit.
Dato for oppholdet: juni 2019
Spør Torhild L om Villa Provence
Takk, Torhild L
Nydelig hage, en liten oase midt i byen- deilige rom og fantastisk frokost. Alt her innbyr til ett deilig avslappende opphold! Midt i sentrum, gåavstand til shopping/ restauranter, men likevel så fredelig.
Dato for oppholdet: mai 2019
Spør Oddgsamu om Villa Provence