Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 213
Vis tilbud
Expedia.com
USD 194
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
USD 194
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
TravelocityUSD 194
PricelineUSD 224
eDreamsUSD 213
Se alle 12 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (197)
Filtrer anmeldelser
197 resultater
Vurdering fra reisende
60
82
33
16
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
60
82
33
16
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 197 anmeldelser
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Dette lille hotellet er som vitamin for kropp og sjel. Avslappet atmosfære, hyggelig betjening, en vakker bakgård og svært hyggelige rom. Nydelig frokost og fantastiske produkter på badet. Hotellet ligger i en hyggelig gate midt i sentrum. Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 88stinek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. november 2019

Jeg ble møtt med fantastisk service av et veldig imøtekommende og hjelpsomt personale. Rommet var rent og pent og hadde svært god atmosfære. Produktene på badet var upåklagelige. Anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Ingvild L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Aarhusguldsmeden, Receptionschef på SOFS Boutique Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. november 2019
Google-oversetting

Hej Ingvild

Tusind tak for de pæne ord. Det er så pænt af dig:) Forhåbentlig på gensyn:)

Hilsen Frederik

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2016 via mobile enheter

Her er du i gåavstand til hyggelige smale gater og shopping. Her er det luksuriøse secondhandbutikker, interessante små håndverksbutikker som lager smykker og klær. Og også de store kjedene er representert.
Mange små hyggelige kaféer.
Hotellet er sjarmerende med smale skakke trapper. Hyggelige personlige rom med badekåpe, tøfler og meget gode økologiske produkter på badet.
Frokosten kan anbefales.
Obs! Det er ingen heis og litt kronglete å finne parkeringshuset.

Dato for oppholdet: august 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 655trudek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2016 via mobile enheter

Hotel Guldsmeden er en perle av et hotell godt plassert i Latinkvartalet i Århus. Det ligger svært sentralt og det er kort vei til gode kafeer, restauranter og shopping. Hotellfrokosten er fantastisk, servert i noe som kan minne om en liten og hjemmekoselig kafé. Hotellet har også en liten bakhage med sittegrupper hvor det er perfekt å nyte en god kopp te. Jeg vil anbefale dette hotellet på det sterkeste om du vil ha en deilig og avslappende opplevelse av Århus.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Martekm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
HotelGuldsmeden, Receptionschef på SOFS Boutique Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2016
Google-oversetting

Tusind tak.
Vi er glade for du havde en dejlig ferie i Aarhus og nød at bo her hos os på Hotel Guldsmeden.
- og også tak for du tog dig tid til at anmelde os.
Bedste hilsner fra alle på Hotel Guldsmeden

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2015 via mobile enheter

Vi overnattet som familie en natt, og det var en fin opplevelse. Veldig behagelig service. Koselige rom med fransk stil, fantastisk dobbel himmelseng med meget gode madrasser. Sønnen vår var nok ikke like fornøyd med komforten, ekstrasengen var riktignok romslig men nokså hard. Og frokosten var deilig, kvalitet hele veien - selvom den yngste nok savnet litt mer barnevennlig smak. Vi har bodd flere ganger på Guldsmedhotell i København, og dette befestet et allerede vårt positive inntrykk.

Dato for oppholdet: august 2015
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Stine1603
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser