Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (35)
Filtrer anmeldelser
35 resultater
Vurdering fra reisende
4
11
9
2
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4
11
9
2
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 35 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2018

Vi var en stor gruppe med mange voksne og barn. Betjeningen i resepsjonen var SVÆRT uhyggelig. Havnet i munnhoggeri med dem flere ganger iløpet av 5 dager vi bodde der.
Flere som har skrevet om standarden. Det var ikke veldig rent pent der. Ligger søppel over alt.
Toalettene ved teltplassene var et mareritt. Flisene på doen var snuste og det var ekkle dyr og kryp som ha bosatt seg der.
Eneste hyggelige var bassengområde. Det hadde vi det fint!

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, raheelk2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Vært her flere ganger, men i år var siste gang. Servicebygg og bassengområdet begynner å bli slitne det samme gjør personalet. Han ene var direkte ufin mot ungene og mange rundt oss reagerte på måten han snakket til ungene på. Han påstod også at ungene forsto alt han sa (de skjønte ikke et ord og ble bare redde). Makan til oppførsel skal man lete lenge etter!!! Er blitt veldig dyrt ifht hva man får igjen. Anbefales ikke til noen.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Teltmamma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2018 via mobile enheter

Vi leide en hytte med plass til 6. Vi var 4 voksne.
Betalte i underkant av kr.3000,- for to netter.
Soverom: Et av soverommene lå i 2 etg. Her lå det to madrasser på gulvet. Måtte opp en smal og knirkete trapp laget av tynne treplater.
Soverom 2 var i første etg. Her var det en hard 140 seng.
Sofa i stue kunne gjøres om til en dobbeltseng.
Dyner, puter, overmadrasser og senger var fult av flekker og kunne trengt en rens.
Kjøkkenet var utstyrt med en ovn, stekeplater og det meste av kjøkkenutsyr.
Dårlig isolert hytte, så det ble fort kaldt.
Ok bad.
En liten tv på veggen i stuen. Fikk inn 4 danske/tyske kanaler.
Liten veranda utenfor med rottingmøbler.
Liten hage med busker rundt, slik at det føltes noe skjermet.
Vi kom i to biler. Fikk kun lov til å kjøre inn en bil på omr. Måtte parkere den andre ved resepsjonen, til tross for at det var god plass for parkering utenfor hytta.
Ca.10 min med bil fra Aarhus sentrum. Ca. 3 min å kjøre til nærmeste butikk (Rema1000).
Betalte kr. 450,- for vask av hytte og 86 kr i strøm.
Vil ikke anbefale å leie av hytte over en lengre periode.
+minigolf og svømmebasseng

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, TineJ21
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2016

Fin campingplass. For korttidsopphold med campingvogn har en lett tilgjengelige plasser. Wc/dusj burde blitt rengjort hyppigere. Også trekk for at dusjen er uten mulighet for å regulere temperatur. Plassen er spennende i sin utforming. Flott nytt servicebygg.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ståle A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2016 via mobile enheter

Ved ankomst var campinghyttene skitne og med senger fulle av urin. Dette til tross for at prisen er relativt høy. Det er definitivt ikke deilig å være Norsk i Danmark når man kommer til slikt. Dette var for oss en veldig skuffende opplevelse.

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 420kime
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser