God mad og drikke. Meget sentral beliggenhet og fantastisk service og god valuta for pengene. Anbefales :)
9–13 av 660 anmeldelser
Fantastisk mat, godt beregnet mengde på maten. Herlige drinker, svært hyggelig bevertning og lun og god stemning.
Prisen er også god, anbefaler kokkens 3-retters
Ungt morsomt konsept. Passer veldig bra for unge voksene som vil ha litt ekstra uten å betale altfor mye.
Her legges det opp til at man tar en drink før og etter måltidet.
Anbefales
Vi var 16 kolleger på studietur som koste oss gløgg ihjel på dette stedet. Hyggelig betjening, nydelig mat og drikke og det morsomme spørsmålet kaffe eller moojito til desserten! Virkelig å anbefale!
Slap af er et supert sted. Vi fikk servert den beste entrecote vi har smakt. Veldig hyggelig stemning. Anbefales på det sterkeste.