Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trivelig sted med god mat”
Anmeldelse av Memphis Roadhouse

Memphis Roadhouse
Vurdert som nr. 36 av 636 Restauranter i Århus
Kjøkken: Amerikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Midtbyen
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Man får en amerikansk følelse i lokalene. Spareribs kan absolutt anbefales - god smak! Helt greit sted å ha med barn til middag også.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Pondus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (239)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 239 anmeldelser

Anmeldt 15. september 2019 via mobile enheter

Her spiser du Århus sin beste spareribs. Vi var overrasket over hvor mye mat man fikk og hvor rimelig det var. Kjempehyggelig betjening og en mat som smaker nydelig. Vi kommer garantert tilbake, og anbefaler stedet på det varmeste.

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, pesLondon
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2019

Nydelig sted, hvor da selvsagt Elvis Presley, og hans musikk står i fokus.
Mye god mat tilgjengelig, og ligger rett ved Tesla ladestasjonene, noe som er knall ift å få noe utav ett lite ladestopp.
Mye å se både inn og utvendig i bygningen som er en kopi av Graceland, samt huset som Elvis vokste opp i fra han var liten (og det er ikke stort!!).
Museum og amerikansk restaurant - med rikelige menyer :)

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Mr_Viking1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2018

På denne restauranten møtte vi et særdeles imøtekommende serveringspersonale. De skapte god stemning både i vår gruppe og blant resten av gjestene i restauranten. Deres amerikanske øl var meget godt - servert i ei diger mugge. Et artig påfunn. Gode, ja solide porsjoner med mat, riktig velsmakende mat ble vi servert.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jon J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2016 via mobile enheter

Hyggelig personale å vanvittig god Kentucky spare-rib. Sammen med litt div forretter ble dette et mektig måltid. Gøy med div moonshine etterpå

Dato for besøk: oktober 2016
1  Takk, ToneB255
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Memphis Roadhouse, så også på

 
Århus, East Jutland
Århus, East Jutland
 

Har du vært i Memphis Roadhouse? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din